NIKAD KRAĆA SUKNJA JOVANE JOKSIMOVIĆ! Samo da vidite kako je prekrstila noge, mnogima neće biti dobro nakon ove fotke
Foto: Printscreen

vrelo

NIKAD KRAĆA SUKNJA JOVANE JOKSIMOVIĆ! Samo da vidite kako je prekrstila noge, mnogima neće biti dobro nakon ove fotke

Stars -

Voditeljka Jovana Joksimović u svojoj karijeri može da se pohvali mnogim uspesima koji je čine jednim od najprepoznatljivijih TV lica u Srbiji.

Ona uvek oduševljava svojim modnim izdanjima, kako na poslu, tako i na brojnim događajima na kojima se pojavljuje.

Izgled poznate voditeljke je rezultat je velikog znanja u stilizovanju, praćenju trendova, ali i prilagođavanju brojnih komada njenom jedinstvenom stilu.

No, pored smernih kombinacija, dugačkih haljina, suknji i pantalona, Jovana ponekad zna da ponese i minić i pokaže, ono što uglavnom svi prvo primete kod nje, naravno kada je izgled u pitanju - duge izvajane noge.

Jovana je za jedno izdanje njene emisije "Uranak" Jovana se odlučila za plavi ansambl koji se sastojao od savršeno skrojenog sakoa i suknje koja je privukla veliku pažnju.

Jovana Joksimović
foto: Printscreen/uranak

Donji deo kombinacije ima šivene dugačke perlice koje komadu daju posebnu teksturu, a svi su primetili da je i poprilično kratka, tako da ističe Jovanine savršeno izvajane noge.

Podsetimo, hrvatska pevačica Severina optužila je bivšu prijateljicu Jovanu Joksimović u programu jedne emisije da je upravo ona podelila njene intimne fotografije koje su se kasnije pojavile u medijima.

Kurir/Alo/Preuzeo Lazar Stanušić

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track