ŠOKIRAĆE VAS "RAJDER LISTA" JELENE KARLEUŠE! Ove zahteve ima pop diva: "Tražim papagaja, utiče na moju auru!"
Foto: Shutterstock, Nemanja Nikolić

svetska priča

ŠOKIRAĆE VAS "RAJDER LISTA" JELENE KARLEUŠE! Ove zahteve ima pop diva: "Tražim papagaja, utiče na moju auru!"

Stars -

Jelena Karleuša je gostujući u emisiji "Divan šou" na Kurir televiziji, govorila i o svojoj rajder listi, koju redovno zahteva od organizatora svojih nastupa.

Jelena Karleuša, Jelena Karleusa
foto: Damir Dervišagić

Njeni nastupi su uvek spraćeni produkcijom kakva dolikuje svetskim zvezdama, pa se tako uvek potrudi da svaki koncert ili nastup bude ispraćen i sjajnim scenskim momentom, na čemu insistira.

- Ne ide uz mene da tražim samo jedan sokić i "smokić". Papagaja tražim zbog energije. On zbog svojih boja i perja utiče na moju auru. Onda imamo i jedno gratis raspevavanje, pa mogu da otpevam nešto od Sinana. Moja rajder lista je možda i najobimnija od svih javnih ličnosti. Da bi se uopšte i desio neki moj nastup, mora da postoje neke tehničke stvari koje ja zahtevam: specifočna bina, LED ekrani, rasveta.... Što se tiče bekstejdža, ja ne pijem alkohol, ali pijem sve bez šećera. Volim "red bul" i "koka-kolu" bez šećera i mnogo obične vode. Volim puno voća i sve zdravo. Slatkiše ne volim - otkrila je Karleuša u "Divan šou".

Jelena Karleuša, Jelena Karleusa
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

02:05

ŽENA U GAĆAMA MOŽE ŠTA HOĆE Jelena Karleuša ozvučena pred emisiju: Kontroverzan stajling, OVO ne želite da propustite

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja