SITA POKAZALA "STAN NA DAN" KAO ANELIN?! Fanovi raskrinkali porodicu Ahmić, pronašli nekretninu i na oglasima! (FOTO +VIDEO)
Foto: PrintScreen

uhvaćena u prevari?

SITA POKAZALA "STAN NA DAN" KAO ANELIN?! Fanovi raskrinkali porodicu Ahmić, pronašli nekretninu i na oglasima! (FOTO +VIDEO)

Stars -

Sita Ahmić, sestra Aneli Ahmić, dala je juče intervju iz luks stana u Sarajevu za koji tvrdi da je njen i da tu živi sa decom.

Sita Ahmić
foto: Printscreen, Premijera

Naime, ona je govorila iz prostrane i lepo uređene nekretnine. Pokazala je dečje igračke, kupatilo, veliki dnevni boravak, a posebno se zadržala u kupatilu gde je specijalno dokazala da i te kako imaju toplu vodu, što možete videti na fotografijama u galeriji.

1 / 4 Foto: PrintScreen

Podsetimo, Asmin je istakao da se Ahmićke kupaju tako što greju vodu u loncu na šporetu.

Međutim, kako navode korisnici društvenih mreža, Sita ipak, navodno, ne govori istinu. Oni su čak sproveli i istraživanje, pa su sporni stan pronašli na oglasima.

Naime, video sa TikToka navodno dokazuje da je u pitanju stan koji se renta na dan, te da Sita sve laže.

"Ovo je iznajmljen stan na dan", "Tačno se vidi da nije njen stan, ne zna gde je šta", "Njen stan, a prazan", "Zašto nije otvorila nijedan orman?" - bili su samo neki od komentara na račun tvrdnje da Anelina sestra Sita navodno laže.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

01:33:11

SCENIRANJE 21.05.2023. SANJA MARINKOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja