PRIJATELJI CRKVE! Anastasija i Nemanja prisustvovali svetosavskoj liturgiji u Marbelji
Foto: Privatna arhiva

Lep Gest

PRIJATELJI CRKVE! Anastasija i Nemanja prisustvovali svetosavskoj liturgiji u Marbelji

Stars -

Anastasija i Nemanja Gudelj prisustvovali su u nedelju liturgiji koja je bila posvećena prazniku Sveti Sava, koji se prvi put proslavio u Marbelji. Na ovom događaju učestvovala je porodica čuvenog fudbalera Nebojše Gudelja i njegove supruge Olivere.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
foto: Privatna arhiva

Nakon svečanog čina organizovano je svetosavsko slavlje na kojem su se crkvena opština Marbelja i sveštenik zahvalili familiji Gudelj, Nebojši i njegovom sinu Nemanji, za njihov trud kada je u pitanju život parohije Svetog Nektarija u Bredi, kao i dobrotvorstvo za novoosnovane parohije u Marbelji.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
foto: Privatna arhiva

Fudbaler Sevilje Nemanja Gudelj je tom prilikom dobio i zahvalnicu. Porodica Gudelj je godinama prijatelj crkve. Zajedničkim snagama pokrenuli su parohiju Svetog Nektarija u Bredi u Holandiji. Nakon nekoliko godina oni su se preselili za Španiju i zajedno s drugim uglednim Srbima pokrenuli ideju za osnivanje parohije u Andaluziji. Porodica su koja poštuje Gospoda i rado se odazivaju crkvenim događajima. Pre nekoliko godina Nebojša i Olivera bili su i kumovi crkvene slave u Bredi, o čemu je Kurir već pisao. Roditelji popularnog sportiste, majka Olivera i otac Nebojša, kao i brat Dragiša i sestra Vanja žive u Sevilji, te su uz blagoslov Njegovog preosveštenstva episkopa zapadnoevropskog Justina u junu učestvovali i u osnivanju naše parohije čije je sedište u Marbelji.

Stars Naslovna
foto: Kurir
01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track