OVA PEVAČICA TAKOĐE IMA DVORAC, I NE NIJE DRAGANA MIRKOVIĆ! Vredi 10 miliona evra a evo i odakle joj imovina (FOTO)
Foto: Printskirn

prelepo

OVA PEVAČICA TAKOĐE IMA DVORAC, I NE NIJE DRAGANA MIRKOVIĆ! Vredi 10 miliona evra a evo i odakle joj imovina (FOTO)

Stars -

Pored imovine koju poseduje u Beogradu, porodica pevačice Jane Todorović u svom vlasništvu ima i dvorac u Nemačkoj koji je pre nekoliko godina kupio njen svekar, biznismen Sveta Todorović.

Jana je o ovoj temi samo površno govorila u medijima, ali se zna da se dvorac se zove Kago Todorović i da je urađen u baroknom stilu, što su ljudi imali priliku da vide u jednom njenom spotu.

Jana Todorović
foto: Printscreen/Instagram

-Nemam ja dvorac. Ima moja porodica. Tamo sam snimila spot za jednu pesmu. To je dvorac mog svekra, kupio ga je pre pet godina, ja sam ponosna što sam njegova snajka. Prelepo je tamo, zaista – rekla je Jana svojevremeno za domaće medije.

Jana Todorović
foto: Printskirn

Prema nekim navodima koji su osvanuli u medijima, vrednost ovog dvorca je procenjena na preko deset miliona evra, a osim velikog placa, nalazi se i privatno jezero sa pogledom na prirodu i okolinu.

1 / 5 Foto: Printskirn

Podsetimo, Jana je posebno vezana za porodicu supruga Ivana, pa tako često svi zajedno borave u Nemačkoj gde roditelji njenog supruga žive.

Janina svekrva takođe je uspešna poslovna žena, pa u Minhenu poseduje lanac kozmetičkih salona.

Inače, nedavno se spekulisalo da je porodica Todorović pre dve godine kupila ceo sprat u jednom luksuznom naselju u Beogradu i da su za to izdvojili preko dva miliona evra, ali Jana ove priče nikada javno nije potvrdila.

Kurir.rs/ Grand / Preneo: M. J.

Bonus video:

01:28:47

SCENIRANJE 11.06.2023. MIJATOVIC KODIC SOFRONIJEVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track