KARLEUŠINE PESME ZAUVEK UKLONJENE SA TIKTOKA: JK se hitno oglasila i otkrila razlog! Fanovima se ovo neće svideti
Foto: Nemanja Nikolić

svetska priča

KARLEUŠINE PESME ZAUVEK UKLONJENE SA TIKTOKA: JK se hitno oglasila i otkrila razlog! Fanovima se ovo neće svideti

Stars -

Jelena Karleuša u avgustu prošle godine objavila je čak dva albuma u roku od nedelju dana, koji su za kratko vreme došli do srca publike.

Kao što se uvek i za sve trudi da bude drugačije od drugih, pevačica je nove pesme snimala za svetsku produkciju Universal. Međutim, nakon šest meseci njene pesme su uklonjene sa jedne od najpopularnijih društvenih mreža TikTok, a Jelena je sada objasnila i zašto.

Jelena Karleuša
foto: Printskrin/Instagram

- Pesme sa albuma, Alfa i Omega uklonjene su sa TikTok-a zato što je moj label Universal i nema postignut dogovor sa tom društvenom mrežom. Uklonjene su pesme svih Univerzalovih izvođača na svetu to je manje više kompletna svetska muzička elita. To ne važi za lokalne izdavače i domaće kuće u Srbiji tako da imate sve druge. - napisala je Karleuša.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

Podsetimo, najveća svetska izdavačka kuća Universal oglasila se kada je Jelena najavila svoj album i otkrili su koliko su ponosni što sarađuju sa srpskom divom..

- Veoma smo ponosni što smo uspostavili saradnju sa Jelenom Karleušom i kompletan proces na realizaciji njenog jedanaestog studijskog albuma “Alpha” je bio veliki izazov za nas. Iako je ostalo još oko 24 časa do lansiranja samog projekta, moram da istaknem da su rezultati koje smo ostvarili u samom “Presave album” momentu neverovatni i apsolutno rekordni za naše prostore. Ako je suditi po samom startu i nezapamćenom interesovanju, zaista očekujemo da će album “eksplodirati” odmah po objavljivanju kao nijedan projekat do sada - istakao je Nikola Jovanović (Vice President Virgin Music Label & Artist Services (WB - Zapadni Balkan).

Kurir.rs

Bonus video:

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track