MILENA RADULOVIĆ ODUŠEVLJENA VENDINIM OŠTRIM JEZIKOM: Omiljena izjava svih vremena, priznajem! Evo šta je tako oduševilo glumicu
Foto: Nemanja Nikolić

MILENA RADULOVIĆ ODUŠEVLJENA VENDINIM OŠTRIM JEZIKOM: Omiljena izjava svih vremena, priznajem! Evo šta je tako oduševilo glumicu

Stars -

Pevačica Vesni Vukelić Vendi poznata je po oštrom jeziku, a jedna njena izjava oduševila je i glumicu Milenu Radulović.

Naime, Milena Radulović je na svom Instagramu podelila izjavu koju je Vesni Vukilić Vendi dala u jednom emisiji. Lepa glumica je istakla da je upravo to omiljena izjava svih vremena upravo Vendina.

Milena Radulović
foto: Printscreen

- Onda sam posle razmišljala... Pa, možda i nisu toliki retardi, možda je to zlonamerno. Ali, prosto, nije. Retardi su, retardi su - reči su koje je Vendi izgovorila tokom jednog intervjua.

Milena je objavila taj snimak i napisala:

- Ovo je moja broj 1 omiljena izjava svih vremena, priznajem.

Inače, Vesna Vukilić Vendi prvi put je govorila o odrastanju, odnosu sa ocem, kako je postala pevačica i zašto ne voli da porodicu ističe u javnosti u podkastu Kurira "Nije sve tako crno", autora i voditelja Jovane Matić Đokić, a emisiju možete da pogledate večeras u 20 sati na Youtube kanalu i sajtu Kurira.

NIJE SVE TAKO CRNO

Svake srede u 20 časova samo na Youtube kanalu i sajtu Kurira pratite novo izdanje emisije koja će vam vratiti veru u sebe, ali i svetlije sutra.

Teme i sadržaj će vas možda ponekad rastužiti ili rasplakati, ali i promeniti pogled na svet i ubediti da NIJE SVE TAKO CRNO.

Nije sve tako crno
foto: Kurir

Pred vama će biti tople ljudske priče, svakodnevni problemi, iskustva poznatih ali i manje poznatih lica koja će progovoriti o svojim ne tako lakim životnim trenucima i pomoći da prevaziđete svaki loš period u životu i shvatite da uvek postoji svetlo na kraju tunela.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track