CECINA ĆERKA U ŠOPING PO ŠPANIJI U VUNENOM DŽEMERU, A CENA SITNICA: Evo koliko je Anastasija keširala za dnevni stajling
Foto: Antonio Anhel/ATA Images

CECINA ĆERKA U ŠOPING PO ŠPANIJI U VUNENOM DŽEMERU, A CENA SITNICA: Evo koliko je Anastasija keširala za dnevni stajling

Stars -

Anastasija Ražnatović sa suprugom fudbalerom Nemanjom Gudeljom svoj dom je svila u Sevilji. A na društvenim mrežama redovno deli detalje iz idiličnog života.

Naime, pored toga što je napravila izuzetan uspeh sa svojim pesmama koje je izbacila, Anastasija je mnogima i modni uzor. Postoji čak i Instagram stranica koja izbacuje njene fotografije, te piše gde je Anastasija kupila svoje krpice i koliko one koštaju.

A poslednji u nizu njen stajling u kojem je išla u šoping mnogima je zapao za oko, a kako piše ova stranica, on košta čak 3.700 evra. Od čega džemper košta 95 evra, farmerke 700 evra, patike 205 evra. Ipak za torbu je najviše iskeširala i ona košta 2.700 evra.

Da podsetimo, Anastasija je nedavno pokazala i kako izgleda njen trening, pa je radila vežbe u uskim helankama i majici koji su dodatno istakli njenu vitku građu.

Mlada pevačica angažovala je i ličnog trenera.

Ona je radila vežbe za zadnjicu i stomak, a svi kažu da nikada bolje nije izgledala.

Anastasija se, inače, nakon operacije Nemanje Gudelja nakratko povukla sa društvenih mreža, a onda je kroz nekoliko dana pozirala bez trunke šminke, dok je kosu vezala u rep i umor na njenom licu bio je vidljiv.

kurir.rs/blic/preuzeo I.L.

Bonus video:

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track