DOŠLA DA TETOVIRA OBRVE I OD TADA SU NERAZDVOJNI! Svi detalji strasne veze Milice Todorović i Lazara, a tek koji FAKS je završio
Foto: Ata

DOŠLA DA TETOVIRA OBRVE I OD TADA SU NERAZDVOJNI! Svi detalji strasne veze Milice Todorović i Lazara, a tek koji FAKS je završio

Stars -

Milica Todorović smuvala je majstora tetovaže obrva Lazara Granića! Pevačica već dva meseca uživa u srećnoj vezi s bivšim manekenom iz Novog Sada, a sada je, prvi put nakon raskida s glumcem Petrom Strugarom, priznala to i u javnosti.

- Istina je da smo Lazar i ja zajedno - bilo je sve što je o toj temi htela da kaže.

Kako prenose mediji, novi Miličin izabranik ranije se pojavljivao u medijima kao potencijalni učesnik druge sezone "Zadruge", kada je pričao da mu se dopada Luna Đogani, te da mu ne bi smetalo da bude intiman sa njim pred kamerama. Luna nije jedina poznata devojka koja je Graniću zapala za oko, pa tako njegov Instagram profil krase fotografije sa atraktivnim pevačicama poput Emine Jahović, Dejane Živković, Sandre Afrike...

Milica Todorović
foto: Ata images

- Milica i Lazar su u vezi oko dva meseca. U njihovom odnosu sve puca od strasti, a upoznali su se kada je ona otišla kod njega na trajnu šminku obrva. Ljubav je planula na prvi pogled i od tada su nerazdvojni. Veoma su posvećeni jedno drugom i svojoj vezi, deluje kao da bi to moglo da preraste u nešto ozbiljnije. Lazar živi u Dubaiju, pa to eventualno može da predstavlja problem, ali nije isključeno ni da će se ona preseliti kod njega, pa na nastupe putovati iz Emirata - rekao je izvor blizak pevačici koji je insistirao na anonimnosti.

Milica Todorović
foto: Ata

Todorovićeva je ranije više puta pričala kako njeni roditelji jedva čekaju da je udaju i da dobiju unučiće, a nedavno je i sama priznala da joj je proradio majčinski instinkt.

- Priželjkujem pravu ljubav, lepo je imati nekoga dae zagrli, poljubi, da se ušuškaš uz njega... Odavno mi se javio majčinski instinkt, volela bih da rodim dete. Volela bih da mi se dogodi neki gospodin, ali neka sve ide prirodnim tokom, onako kako je sudbina odredila... Vidim da moji jedva čekaju da me udaju - kazala je Milica za medije.

Milica Todorović
foto: Ata images

Lazar Granić je u Novom Sadu završio osnovnu i srednju školu, a potom i studije fizičkog vaspitanja na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje. Da redovno trenira, može se primetiti po njegovim isklesanim mišićima, a rado je viden gost na pojedinim gradskim dešavanjima i u društvu poznatih ličnosti.

kurir.rs/informer/preuzeo I. L.

Bonus video:

01:30

Ana Nikolić ispred kuće u kojoj je odrasla njena majka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track