Najnovije vesti

JANJUŠ OTKRIO ISTINU KOJA SE DUGO KRILA! Njegova Ena se viđala sa zadrugarima nakon rijalitija, evo šta su tada radili
Foto: Printscreen Pink, Sonja Spasić

zanimljivo

JANJUŠ OTKRIO ISTINU KOJA SE DUGO KRILA! Njegova Ena se viđala sa zadrugarima nakon rijalitija, evo šta su tada radili

Stars -

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš sinoć je u razgovoru sa voditeljem Darko Tanasijevićem govorio o svojoj bivšoj supruzi i majci svoje ćerke, Eni.

Naime, Janjuš je priznao da se Ena viđala sa bivšim zadrugarima, te otkrio da više voli bivšu taštu nego majku svoje ćerke Krune.

Janjuš
foto: Printscreen

- Zamisli kad bi se to desilo, ona se nikad nije oglasila, mislim da se viđala samo sa Filipom Đukićem i Đeksonom jer ih je gotivila posle prve sezone. Možda se videla sa još jednom, dve osobe, zamisli to ludilo. Jednu izjavu nisu dali, zamisli da oni kažu o meni šta sam radio zadnjih 14 godina, jednu ružnu reč nisu rekli za mene, iskreno da ti kažem, nikada - rekao je Janjušević, pa progovorio o svojoj tašti.

- Taštu više volim nego ženu, to je istina. Na stranu što sam ja, otišao sa drugom, to nije moglo da opstane, moja tašta je uvek govorila da budemo dobro, samo zbog deteta, za ostalo je boli p**ka, radite šta hoćete, ali zbog deteta morate biti u dobrim odnosima, ko tako ne razmišlja, taj zapravo nije normalan. Zato ih ja i poštujem, zato nikada nisam ništa ružno rekao. Šta god da je, treba biti normalan, ali ne razmišljaju svi istom putanjom - ispričao je Marko Janjušević Janjuš prošle noći u rijalitiju ,,Elita".

Podsetimo, bivša zadrugarka Iva Grgurić tvrdila je kako ju je Janjuš zvao na večeru tek nenkoliko dana nakon što je izgubio brata.

- Istina, čuli smo se. Janjuš mi je poslao poruku šest dana posle smrti brata. Ja sam mu pustila poruku da mi je žao što se to dogodilo, nakon šest dana me je zvao da idemo na večeru ili na piće. Odbila sam, ne želim da se nalazim u društvu zadrugara uopšte. Neću da budem viđena sa njima uopšte - rekla je Iva.

Ena Janjušević
foto: screenshot Pink tv

- Razočaralo me je i iznenadilo, još je imao i komentar na moj stori, kako sam dobra… Pristojno sam ga odbila - rekla je Grgurićeva potom.

Podsećamo, nedavno se pojavila informacija da je Janjuš prijavljen policiji.

Kurir / Hajp / Blic / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

07:00

20240209-STARS-EP241

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track