ISPLIVALE STRAVIČNE FOTOGRAFIJE BRUTALNOG NASILJA: Devojka optužila bivšeg zadrugara za monstruozno ponašanje "Godinama sam žrtva"
Foto: Printscreen

skandal

ISPLIVALE STRAVIČNE FOTOGRAFIJE BRUTALNOG NASILJA: Devojka optužila bivšeg zadrugara za monstruozno ponašanje "Godinama sam žrtva"

Stars -

Javno iznošenje optužbi za zlostavljanje postalo je sve češća tema među javnim ličnostima, a aktuelni slučaj Zerine Hadžiomeragić nije izuzetak. Naime, ova mlada žena je na svom Fejsbuk profilu podelila jezive fotografije koje prikazuju teške telesne povrede, optužujući bivšeg učesnika rijaliti programa "Zadruga", Ademira Peleša, za brutalno zlostavljanje.

Ademir Peleš
foto: Printscreen

Hadžiomeragićeva je napisala da je godinama žrtva psihičkog i fizičkog zlostavljanja, te da je bezbroj puta dobijala pretnje.

Hadžiomeragićeva je hrabro odlučila da javno progovori o svojim traumatičnim iskustvima, ističući da je godinama bila žrtva psihičkog i fizičkog zlostavljanja.

Ademir Peleš, Zerina Hadžiomeragić
foto: Printscreen

Na slikama koje je objavila mogu se videti krvavo lice, modrice i podlive po telu, jasno ukazujući na ozbiljnost situacije koju je proživljavala. U svojoj objavi, istakla je da je više puta dobijala pretnje i da je osećala sramotu zbog povratka u toksičan odnos.

- Jako mi je teško da pričam o ovome i svaki put sam ćutala zato što me je bilo stid jer sam se svaki put vraćala u ovaj odnos. Ni dan danas ne bih progovorila o ovome da nisam primorana, blaćenje moga imena, vređanje časti i pričanje neistina su razlog mog oglašavanja. Žrtva sam psihičkog i fizičkog zlostavljanja već godinama u vezi koja je bila izrazito toksična i nezdrava. Granice su se svaki put sve više i više pomerale. Pretnje, ucene, uznemiravanja i udarci su samo neki od elemenata ove veze… - napisala je ona.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

01:33:11

SCENIRANJE 21.05.2023. SANJA MARINKOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track