HOLIVUD U BEOGRADU Dom Borjana vredi milione, leti se kupaju u bazenu, zimi greju pored kamina, zavirite u velelepnu vilu u Zemunu
Foto: Dragana Udovičić

glamur

HOLIVUD U BEOGRADU Dom Borjana vredi milione, leti se kupaju u bazenu, zimi greju pored kamina, zavirite u velelepnu vilu u Zemunu

Stars -

Snežana i Milan Borjan važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a svoju porodičnu luksuznu oazu u kojoj žive sa sinom izgradili su na obodu Zemuna i koja kako su pisali domaći mediji vredi milione.

Milan Borjan, Snežana Borjan, doček nove godine, perika
foto: Instagram

Tokom godina su se susreli sa usponima i padovima, ali nisu dozvolili da ih ništa sruši, a svoju ljubav daleko od svih čuvaju u svom domu.

Mnogi kažu da dom Snežane i Milana podseća na prave holivudske vile.

Ravnih i modernih linija, vila se lepo uklapa u prostrano dvorište u kojem dominiraju bazen i brižljivo negovan travnjak.

Snežana se pobrinula i da ima kutak za uživanje kada je u dvorištu, te je tu smeštena udobna garnitura za sedenje na terasi, te i pergola sa dušekom i baldahinima, savršenim za sunčanje.

Kako je Milan fudbaler, a njegova žena veoma vodi računa o svom izgledu, nije ni čudno da se u njihovom domu nalazi i teretana sa svom potrebnom opremom.

Centralna prostorija u kući, u kojoj svi vole da provode vreme, jeste dnevna soba. Prostrana i ispunjena udobnim nameštajem, odlikuju je svetle boje, a posebno je zanimljiv i moderni kamin.

U vreme praznika jelka je okićena i nalazi se u ćošku dnevne sobe, a tada najviše vole da uživaju pored kamina, ispijajući tople napitke i radujući se nadolazećim danima.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:33:11

SCENIRANJE 21.05.2023. SANJA MARINKOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track