UDARIO JE ŠTAKAMA, A BILI SU INTIMNI PRED KAMERAMA: Miki progovorio o turbulentnom odnosu sa Nadeždom: " To što se desilo..."
Foto: Printscreen/Zadruga

iskren

UDARIO JE ŠTAKAMA, A BILI SU INTIMNI PRED KAMERAMA: Miki progovorio o turbulentnom odnosu sa Nadeždom: " To što se desilo..."

Stars -

Bivši zadrugar Miroslav Miki Đuričić u jednoj emisiji prisetio se odnosa koji je imao sa pevačicom i nekadašnjom rijaliti takmičarkom Nadeždom Biljić.

Naime, oni su imali jako turbulentan odnos, bili intimni pred kamerama, a sve je šokirala nemila scena, kada ju je on udario štakama u rijalitiju, nakon čega je diskvalifikovan iz istog.

Miki Đuričić
foto: Printscreen TV Pink

- To su stvari koje nije trebalo da se dese - rekao je Miki i dodao:

- Nadeždi želim sve najbolje, ona sada ima porodicu kao i ja. Nisam sa njom u kontaktu, ali svakako joj želim sve najbolje. To što se desilo meni i njoj nije nešto po čemu sam ja poznat. Nismo znali da tamo postoji kamera, svakako joj želim sve najbolje - zaključio je Miki za "Hype".

Nadežda Biljić
foto: Ata images

Inače, Miki je jednom prilikom govorio o svom mogućem povratku u rijaliti. Međutim, on je tad razočarao svoje mnogobrojne fanove kad je rekao da se više neće pojavljivati kao takmičar, ali i sve iznenadio kad je rekao da će postati voditelj.

Miki Đuričić
foto: Kurir televizija

- Neću se više takmičiti, ali biću voditelj. Nekoliko puta nedeljno treba da ulazim unutra kod njih, pa ću sa njima voditi program, to jest ja program, a takmičari su mi kao gosti - objasnio je tada Miki za "Informer".

(Kurir.rs/Blic/T.J.)

Bonus video:

02:08

KRUŽI JEDNA URBANA LEGENDA... Pevač o ŠOKANTNOJ situaciji u kojoj se Rođa Raičević našao: Bila su UKLJUČENA i predsednikova deca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja