"SAMO BUDALI JE POMODARSTVO IMATI MLAĐU ŽENU" Maca oženio bombastičnu frizerku i podigao prašinu: Lažni moral me ne interesuje
Foto: Damir Dervišagić

"SAMO BUDALI JE POMODARSTVO IMATI MLAĐU ŽENU" Maca oženio bombastičnu frizerku i podigao prašinu: Lažni moral me ne interesuje

Stars -

Dragan Marinković Maca nedavno je za Kurir otvorio je dušu i bez dlake na jeziku govorio svom poslovnom ali i privatnom životu.

Dragan Marinković Maca
foto: Printscreen

Macina supruga je 20 godina mlađa a vest o njihovom venčanju odjeknula je kao bomba i izazvala mnoštvo predrasuda i komentara, a glumac je jasno stavio do znanja da ga ne interesuju tuđa mišljenja.

- Samo budali je pomodarstvo imati mlađu ženu. Sve što je pomodarstvo je smeće! Kao što je danas pomodarstvo biti gej. Znaš li koliko ljudi ima koji imaju ženu i decu, a sa strane se bodu... Ja da sam gej, gej sam i u čemu je problem?! Upoznao sam ih milion i radio sa njima. Igrao sam sa jednim evropsku predstavu, sjajan i normalan dečko - izjavio je Marinković i dodao:

Dragan Marinković Maca
foto: ATA images

- Jovana je jedna divna i časna devojka. Bože zdravlja uskoro i majka moje dece koja nema potrebe da izlazi u javnost. Ona nije kao što su ove žene od poznatih, budale iskompleksirane kojima je dosadno, pa uz muža postaju kreatorke... Jovana nema tu potrebu za medijskom pažnjom, boli nju k**** za sve to. Ona ima svoj posao, kolorista je, radi ima svoje klijente, radi, ćuti...Te predrasude i lažni moral me ne interesuju. Uvek se nađe neki navodni intelektualac koji ima nešto da prokomentariše, užasna su vremena - istakao je Marinković.

NIJE SVE TAKO CRNO

Svake srede u 20 časova samo na Youtube kanalu i sajtu Kurira pratite novo izdanje emisije koja će vam vratiti veru u sebe, ali i svetlije sutra.

Teme i sadržaj će vas možda ponekad rastužiti ili rasplakati, ali i promeniti pogled na svet i ubediti da NIJE SVE TAKO CRNO.

Nije sve tako crno
foto: Kurir

Pred vama će biti tople ljudske priče, svakodnevni problemi, iskustva poznatih ali i manje poznatih lica koja će progovoriti o svojim ne tako lakim životnim trenucima i pomoći da prevaziđete svaki loš period u životu i shvatite da uvek postoji svetlo na kraju tunela.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:33:11

SCENIRANJE 21.05.2023. SANJA MARINKOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja