ŠOK IZMENE U ZVEZDAMA GRANDA: Ana Sević stigla na snimanje u provokativnom izdanju, a evo ko će doći na mesto Bekute i Cece
Foto: Marko Jović

ŠOK IZMENE U ZVEZDAMA GRANDA: Ana Sević stigla na snimanje u provokativnom izdanju, a evo ko će doći na mesto Bekute i Cece

Stars -

Nastavlja se snimanje emisije "Zvezde Granda" posle zimske pauze, a Saša Popović je odmah najavio velike promene.

Voditeljka Sanja Kužet je otišla na trudničko bolovanje zbog čega će na njeno mesto doći Ana Sević, a pored toga, danas snimanju neće prisustvovati čak dva člana žirija.

Kako je Popović rekao, Svetlana Ceca Ražnatović nije došla jer je bolesna i ima viskoku temperaturu.

Ana Sević
foto: Kurir

- Raspoložen sam. 100 dana smo imali pauzu. Nastavljamo sa malo izmenjenom ekipom. Ana Bekuta iz opravdanih razloga neće snimati pet emisija i umesto njih dolazi Dragan Kojić Keba, a pošto je Ceca noćas dobila temperaturu 40, danas će je zameniti Ivana Peters - rekao je Saša.

Saša kaže mu je Ana Sević prva pala na pamet.

Ana Sević
foto: Kurir

- Kada mi je Sanja rekla da je trudna i da će krajem februara biti u petom mesecu, pošto teže podnosi trudnoću, mislio sam da ne bilo dobro da nastavi dalje sa emisijama. Odmah mi je pala na pamet Ana Sević jer ona je još ranije bila voditelj. Prvo što sam je pitao je bilo kako su deca, kako izgledaš - rekao je on.

Aleksandar Milić Mili je rekao Mili smatra da je Sanja nezamenljiva, ali veruje da ce napraviti super priču

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja