MALI DAMJAN U NARODNOJ NOŠNJI, ZA NJEGA SPECIJALAN VATROMET! Sloba emotivnom objavom sve raznežio: "Nemoj brzo da mi odrasteš"
Foto: Ata images

podelio jedinu porodičnu fotografiju sa suprugom i sinom

MALI DAMJAN U NARODNOJ NOŠNJI, ZA NJEGA SPECIJALAN VATROMET! Sloba emotivnom objavom sve raznežio: "Nemoj brzo da mi odrasteš"

Stars -

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena napravili su veliko gala svadbeno veselje i 1. rođendan njihovom sinu Damjanu.

Oni su organizovali slavlje u jednom prestoničkom restoranu, gde su okupili veliki broj zvanica, među kojima je bilo i mnogo poznatih ličnosti.

Sloba i Jelena obavestili su svoje goste da na svojim mrežama ne dele fotografije i video snimke na kojima se može videti njihov naslednik, čije lice do sada nisu pokazivali.

Radanović je sada na svom Instagramu podelio jedinu porodičnu fotografiju sa suprugom i sinom, a ono što je oduševilo sve jeste to što su dečaku obukli narodnu nošnju.

- Rođeni moj, uživao sam u tvojoj prvoj godinici. Menjanju pelena, kupanju, hranjenju i presvlačenju. Nemoj brzo da mi odrasteš... Srećan ti prvi rođendan, sine moj, sokole moj! Voli te tata najviše na svetu - napisao je pevač.

Sloba Radanović, Jelena Radanović
foto: Ata images, Printscreen/Instagram

On je potom podelio snimak i vatrometa koji je pušten u čast njegovog naslednika.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

08:21

STARS EP249

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track