"BILI SMO UBEĐENI DA ĆE BITI MUŠKO!" Oglasila se trudna Ana Rajković, ovo su detalji porođaja: Manekenka ima samo JEDAN USLOV
Foto: Printskrin/Instagram

NAKON RADOSNIH VESTI

"BILI SMO UBEĐENI DA ĆE BITI MUŠKO!" Oglasila se trudna Ana Rajković, ovo su detalji porođaja: Manekenka ima samo JEDAN USLOV

Stars -

Ana i Predrag Rajković ne kriju radost - njihova porodica uskoro će postati bogatija za još jednog člana i to će im se pridružiti devojčica, koju su dugo priželjkivali.

Par je, podsetimo, prethodno dobio dva sina, Tadiju i Relju.

Ana Rajković, Predrag Rajković
foto: FOTO: Printscreen / Instagram / rajkovic__ana

Kada je saznala da će treća beba biti žensko, Ana priznaje da nije mogla da veruje svojim očima.

"Bili smo ubeđeni da će biti dečak!"

Ana Rajković
foto: Printscreen Instagram

- Dugo smo priželjkivali devojčicu. U prvi mah nisam verovala da je žensko, s obzirom na dva dečaka pre nje i ubeđenje da će i treće biti muško. Zaista joj se svi porodično radujemo i neizmerno smo srećni što će naša porodica postati bogatija - kazala je ona.

Inače, kako je izvor otkrio, Ana će se poroditi u Beogradu, kao i prethodna dva puta.

Ana Rajković
foto: Printscreen Instagram

- Termin Aninog porodjaja je kraj avgusta, a kako planira da se porodi u Beogradu na privatnoj klinici na kojoj je rodila Relju i Tadiju, porodično će doći u Srbiju mesec, dva ranije. Predrag će prisustvovati porođaju ukoliko mu to dozvole obaveze u klubu, i velika mu je želja da ovoga puta ne propusti mezimicino rođenje budući da je prošli put bio sprečen da bude uz Anu - kaže izvor i otkriva da Ana veruje svojoj doktorki i da ni po koju cenu ne želi da se porodi u inostranstvu.

- Kao i u dva prethodna slučaja, Ana je rešena da se porodi u Beogradu. Iako ima priliku da rodi dete u inostranstvu, ne razmatra tu opciju jer je imala predivno iskustvo na privatnoj klinici na kojoj je rodila oba sina, a doktorki koja ju je porađala neizmerno veruje - zaključije izvor.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

00:39

Tijana Ajfon zateže zadnjicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track