ANI RAJKOVIĆ NOVU TRUDNOĆU PREDVIDELA MISTERIOZNA ŽENA! Devojčicu je "videla" u kineskom horoskopu, ispunilo se SVE DO DETALJA
Foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock

verovali ili ne

ANI RAJKOVIĆ NOVU TRUDNOĆU PREDVIDELA MISTERIOZNA ŽENA! Devojčicu je "videla" u kineskom horoskopu, ispunilo se SVE DO DETALJA

Stars -

Ana Rajković i njen suprug Predrag Rajković otkrili su da čekaju još jedno dete, koje će na svet doći krajem leta.

Manekenka i dizajnerka dečije obuće i njen izabranik, inače fudbaler, roditelji su dva dečaka, a sada su otkrili da nakon sinova Relje i Tadije u njihovu porodicu stiže jedna devojčica.

Predrag Rajković
foto: Printscreen / Instagram / rajkovic__ana, Shutterstock

Ipak, Ana je pre samo nekoliko meseci ispričala za medije da je srela jednu ženu, koja joj je uz pomoć kineskog horoskopa, predvidela da će ove godine postati majka ženskog deteta.

- Možda sledeće godine dođe neka devojčica, pa bi mi bilo lakše. Baš bih volela, ne jedna, nego dve. Čekam samo da muž da zeleno svetlo. Mirka Vasiljević prednjači sa brojem dece, ali polako starija je, trkaćemo se. Neće me devojčica. Smejala sam se... Srela sam jednu ženu koja mi je rekla da postoji neki kineski horoskop koji računa pol deteta, i da će to biti sledeće godine, 2024. godine. Tako da, potrudiću se - rekla je tad Ana kroz osmeh, što se na kraju i ispunilo.

Manekenka je srećne vesti podelila na svom Instagram profilu, gde je pokazala kako su dečaci otvarali kutije iz kojih su "iskočili" baloni, a koji su otkrili kog pola je beba.

- Naša porodica postaje bogatija za još jednog člana - napisala je Ana uz video.

Ana Rajković
foto: Printscreen

Njihovoj sreći nema kraja, a komentari sreće i čestitke samo pljušte!

Kako je i sama Ana priznala, kada je saznala da će treća beba biti žensko, ona nije mogla da veruje svojim očima.

- Dugo smo priželjkivali devojčicu. U prvi mah nisam verovala da je žensko, s obzirom na dva dečaka pre nje i ubeđenje da će i treće biti muško. Zaista joj se svi porodično radujemo i neizmerno smo srećni što će naša porodica postati bogatija - rekla je Ana za medije.

Ana Rajković
foto: Printscreen Instagram

Inače, da je Ana trudna u javnosti se spekuliše već neko vreme, a sumnje je za Dan zaljubljenih podgrejala upravo Ana, kada je podelila fotografije sa romantične večere sa suprugom. Fudbaler i njegova supruga pozirali su u zanosu, a dizajnerka dečije obuće uz objavu je dodala opis, koji je privukao veliku pažnju na društvenim mrežama.

- Ljubav piše romane... Budite u toku - napisala je Ana, ali su i ona i Predrag tad demantovali navode da je reč o trudnoći. Podsetimo, ovaj par početkom godine rešio je da proda luksuznu nekretninu na Vračaru, koju su pazarili prošle godine. Vest o tome je objavila Ana preko profila na Instagramu kada je postavila oglas na kojem se vidi da potražuju cifru od čak 380.000 evra, za stan koji se nalazi u zgradi kod Hrama Svetog Save.

Ana Rajković, Predrag Rajković
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track