PAPARACO! Anđelka uhvaćena u centru grada sa misterioznim muškarcem: Glumica bacila torbu nasred ulice, sve radi za dobru sliku
Foto: Damir Dervišagić, Kurir

PAPARACO! Anđelka uhvaćena u centru grada sa misterioznim muškarcem: Glumica bacila torbu nasred ulice, sve radi za dobru sliku

Stars -

Anđelku Stević Žugić (nekadašnje Prpić) naš paparaco uhvatio je za vikend u centru grada kako se fotografiše, najverovatnije za profile na društvenim mrežama, imajući u vidu da ju je njen asistent snimao, a ne profesionalac.

Ona je ovaj foto-sešn izvela ispred jedne dvorane u samom centru prestonice. Glumica je bila vidno raspoložena, a ponela je pravi prolećni stajling. Anđelka je bila od glave do pete u roze boji. Imala je kratku haljinu, mantil u istom dezenu i cipele koje su se savršeno uklapale u ostatak kombinacije.

FOTO KURIR
foto: Printscreen

Ono što joj nije išlo uz ovaj stajling je velika torba bež boje, iz koje su virile duboke crne čizme, a Prpićeva nije vodila mnogo računa oko komada garderobe koji joj se ne uklapa, pa je svoj aksesoar ostavila na podu kako bi što bolje ispala na fotkama.

FOTO KURIR
foto: Printscreen

Njen asistent se veoma trudio da glumica ispadne što bolje, pa je ovo slikanje trajalo oko 20 minuta. Ona je svaki njegov zabeleženi momenat pažljivo gledala, a nakon što je bila zadovoljna rezultatima, glumica je ušla u dvoranu kako bi prisustvovala jednom festivalu koji se ovih dana održava u Beogradu.

Podsetimo, Anđelka Prpić razvela se od Darija Prpića 2021. godine, a godinu dana kasnije uplovila je u vezu s Markom Žugićem, s kojim je prošle godine dobila ćerku Čarnu i za koga se udala u tajnosti.

Stars naslovna 27.02.2024.
foto: Kurir

Bonus video:

01:25:56

SCENIRANJE 18.06.2023. LJILJANA STJEPANOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track