DEA ĐURĐEVIĆ SE SA 16 GODINA POJAVILA U ZVEZDAMA GRANDA! Bila je njegov vatreni FAN, pratila ga u stopu, a evo kako je IZGLEDALA
Foto: ATA Images, Printscreen/Youtube

DEA ĐURĐEVIĆ SE SA 16 GODINA POJAVILA U ZVEZDAMA GRANDA! Bila je njegov vatreni FAN, pratila ga u stopu, a evo kako je IZGLEDALA

Stars -

Malo ko zna da je voditeljka Dea Đurđević nekad bila vatreni fan Nemanje Stevanovića koji se 2008. godine takmičio u Zvezdama Granda.

Naime, ona je bila vatrena podrška pevaču Nemanji Stevanoviću dok se takmičio u “Zvezdama Granda” i bila je redovan gost na Košutnjaku, ali i najveselija navijačica sa pirsingom na pupku.

Dea Đurđević
foto: ATA Images, Printscreen/Youtube

Svaki put kada bi je kamere snimile izgledala je kao da se super zabavlja, a tada je imala smao 16 godina. Tada je često nosila i kikice, kao i pirsing na stomaku.

Kada je doživela tešku saobraćajnu nezgodu, Nemanja Stevanović je stao uz nju i poslao joj poruku podrške.

Dea Đurđević
foto: Printscreen

- Pre 12 godina si ti mene bodrila, navijala za mene, bila najvatrenija i najglasnija od svih ljudi u publici. Sada ja navijam za tebe, i moja porodica i ja ti šaljemo pozitivnu energiju i želimo brz oporavak.

Podsetimo, početkom februara bilo je pet godina od saobraćajne nesreće koja je promenila život voditeljki.

"Danas je tačno pet godina od moje najveće borbe, borbe protiv naizgled nepobedivog protivnika. Samo naizgled! Kraj je onda kada ti odlučiš da je kraj. A ja sam želela da živim i pobedim! Hvala svima koji su bili uz mene, beskrajno hvala mojoj porodici, svim mojim prijateljima, a i vama koje ne poznajem, a pružali ste mi ogromnu podršku koju sam osećala svakog dana i koja mi je davala snagu da istrajem u borbi."

Dea Đurđević
foto: ATA Images, Printscreen/Youtube

"Jača nego ikad! Idemo u nove pobede!", rekla je Dea u objavi.

Nesreća se, podsetimo, dogodila 7. februara 2019. godine, oko šest sati ujutru u Ulici heroja Milana Tepića na Dedinju u Beogradu, u trenutku kada je mlada voditeljka bila na svega 200 metara od firme u kojoj radi.

- Dea je, kao i svakog jutra, automobilom krenula na posao. Međutim, zbog vode na putu koja se zaledila, a koja je celu noć šikljala iz rupe na kolovozu, iznenada se sudarila sa drugim vozilom. Ona je potom izašla iz svojih kola, pozvala kolege kako bi im rekla da će kasniti u Jutarnji progam, i uputila se ka vozaču drugog auta da bi videli kolika je šteta - rekao je tada očevidac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track