EKIPA KURIRA ISPRED ZGRADE ALEKSANDRA FUTE RADULOVIĆA! Jedan od komšija tvrdi: Situacija mu je jako TEŠKA I OZBILJNA! (VIDEO)
Foto: Stefan Stojanović MONDO

kurir televizija

EKIPA KURIRA ISPRED ZGRADE ALEKSANDRA FUTE RADULOVIĆA! Jedan od komšija tvrdi: Situacija mu je jako TEŠKA I OZBILJNA! (VIDEO)

Stars -

Sa Vračara ispred porodičnog doma Radulović - Tucaković izveštavala je novinarka Kurira Teodora Borozan:

01:20

EKIPA KURIRA ISPED ZGRADE ALEKSANDRA FUTE RADULOVIĆA! Jedan od komšija tvrdi: Situacija mu je jako TEŠKA I OZBILJNA!

- Danas se nalazimo na Vračaru, gde se nalazi porodičan dom porodice Radulović Tucaković. U poslednje vreme, veliku prašinu podigli su navodi da hit pesmu Džeja Ramadanovskog "Nedelja" nije napisala Marina Tucaković, već iso Lera Džamba, njegov brat. Nakon smrti supruge Marine, Aleksandar Futa Radulović, sam živi u porodičnom domu koji se nalazi iza mene. A mi smo došli da upitamo komšije kakav je komšija Futa i da li ga viđaju. Komšije nisu bile raspoložene za kamere, ali su nam otkrile da Futu ne viđaju često i da su čuli da redovno posećuje groblje. Evo šta je rekao jedan od njih:

"Veliko iskušenje i teret mu je Bog dao. Ne bi mogao to svako da izdrži. Trudi se da bude vedar i nasmejan, ali vidi se tuga iza tog osmeha. Žao mi je tog čoveka. Nikada oni nisu pravili probleme. Futa je veliki čovek, gospodin, ali sudbina mu je teška. Ne viđam ga često, ali kada se sretnemo javi se uvek kulturno."

Jedno je sigurno, ljubav Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute zauvek će živeti kroz vanvremenske hitove koje su zajedno stvorili.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

00:22

Futa na parastosu svog pokojnog sina Milana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track