ZAVIRITE U GARDEROBER NAJBOGATIJE PEVAČICE! Sve pršti od luksuza, samo u cipelama ima na desetine hiljada evra
Foto: Instagram

ZAVIRITE U GARDEROBER NAJBOGATIJE PEVAČICE! Sve pršti od luksuza, samo u cipelama ima na desetine hiljada evra

Stars -

Hrvatska pevačica Maja Šuput važi za najbogatiju pevačicu s tih prostora. Ona živi luksuznim životom, kada ne radi putuje s porodicom na egzotične destinacije, a ogromne svote novca troši i na garderobu.

Ona je sada pokazala kako izgleda njen garderober u kojem sve pršti od komapada s potšpisom najpoznatijih svetskih modnih kuća.

Maja se slikala u vešu među obućom, a sudeći prema fotografiji, reklo bi se da joj ravna obuća nije omiljena. Na policama su poređane cipele, sandale i čizme na štiklu, raznih modela i boja.

Tu je i tašne koja vredi više od 1.000 evra, a ladice su pune nakita. U prostoriji do je poređana garderoba, pa se može zaključiti da je Majin garderober veličine kao garsonjera.

Uz fotografije, ona je je napisala:

- Uvek se pakujem i raspakujem.

Maja Šuput
foto: Printscreen

Ispod su se nizali komentari.

- Pa ne znam kada bi to sve stigla nositi. Prelepo. Kako ste svojim trudom to sve stekli, uživajte u tome, ne zavidim vam, iskoristite svaki dan da uživate u vašem luksuzu. Svako dobro vam želim - poručila joj je jedna žena koja je prati na Instagramu, a bilo je onih koji su se i našalili:

- Mogu li izabrati nešto? I ja isto svaki dan ne znam šta ću obući, isto nikad ništa nemam, e a možda da se zamenimo za ormare, ionako nosimo isti broj i stvari i cipela.

Ima onih koji su se zapitali u kolikom prostoru živi Maja Šuput čim ima toliki garderober.

- Koliki to mora biti stan da bi sve stalo, izgubila bi se u tome.

Bonus video:

01:28:58

SCENIRANJE 04.06.2023. DRAGANA KATIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track