NASTUPIO JE NA PESMI ZA EVROVIZIJU: A nismo znali da je on sin Big Laleta, a na ULICI je krao zanat (FOTO)
Foto: Kurir televizija

NASTUPIO JE NA PESMI ZA EVROVIZIJU: A nismo znali da je on sin Big Laleta, a na ULICI je krao zanat (FOTO)

Stars -

Drugo polufinalno veče izbora za našeg predstavnika na Pesmi Evrovizije bilo je jednako uzbudljivo kao prethodno, a posebnu pažnju gledalaca i publike privukla je mlada pevačica umetničkog imena Kat Dosa.

Ona ima zanimljiv etnički miks - otac joj je Srbin, a majka je iz Angole. Međutim, nije bila jedina sa interesantnim nasleđem.

Big Lale
foto: Ata images

Upravo se u njenom plesnom timu našao sin našeg najpoznatijeg mađioničara Lazara Antića, koga svi znate kao Big Laleta.

Ilija Antić javnosti je zapao za oko još 2009. godine, kada je sa prijateljem nastupio u šou-programu “Ja imam talenat”. A njegov talenat upravo je ples, koji predstavlja miks više različitih pravaca.

Tada je žiriju i gledaocima otkrio da se time “zarazio” u srednjoj školi i da ga pretežno interesuju elektrobugi i hip-hop. Iskustvo je sticao u raznim emisijama, pozorištima, sa društvom na ulicama i trgovima, a zabeležio je i takmičarske uspehe.

Kat Dosa
foto: Printscreen

Ilija je u to vreme sa Aleksandrom otvorio i plesnu školu, a istakao je i da ima veliku podršku porodice.

- Moguće je da sam talenat nasledio od oca jer se on nekada bavio folklorom, ali pleše i tango i valcer. Mislim da imam tu njegovu brzinu - ispričao je 2009. godine srednji sin čuvenog mađioničara.

Kat Dosa
foto: Damir Dervišagić

U međuvremenu Ilija je postao vrlo popularan na društvenim mrežama. Na Instagramu, gde na profilu pored imena stoji i Boogie, ima više od 70.000 pratilaca. Objave otkrivaju da voli putovanja i da se, osim plesa, bavi i kreiranjem video-klipova.

kurir.rs/hello/preneo I.L

Bonus video:

01:07

Đoković iznenadio ženu u Dubaiju, odveo je na koncert Zdravka Čolića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track