TEYA DORA SE JAVNO OBRATILA BRESKVICI POSLE POBEDE U PZE Otkrila šta se dešavalo tokom takmičenja i nepoznate detalje o koleginici
Foto: Damir Dervišagić, Nenad Kostić, Instagram

TEYA DORA SE JAVNO OBRATILA BRESKVICI POSLE POBEDE U PZE Otkrila šta se dešavalo tokom takmičenja i nepoznate detalje o koleginici

Stars -

Teya Dora je pobedila na takmičenju "Pesma za Evroviziju 2024", a na drugom mestu našla se Anđela Ignjatović Breskvica.

Tokom čitavog takmičenja ove dve talentovane pevačice bile su ubedljivi favoriti, te se dosta spekulisalo da među njima postoji rivalitet. Međutim, nakon što joj je Breskvica javno čestitala na pobedi, Teya se oglasila na svom Instagram nalogu i istakla koliko joj podrška koleginice znači.

- Puno mi je srce što smo bile jedna drugoj podrška kroz celo ovo takmičenje. Hvala - napisala je Teodora na Instagram profilu i ostavila emotikone belih srca.

Teya Dora
foto: Printscreen

Podsetimo, Breskvica se na svom Instagramu oglasila i čestitala koleginici i prijateljici pobedu.

-Dobro jutro dragi moji. Javljam vam se tek sada jer smo sinoć malo slavili, pa sam želela da ostavim telefon i uživam u društvu svoje porodice i svog tima. Želim da vam se zahvalim na svim glasovima (i još jednom da naglasim da su išli u humanitarne svrhe tako da mi je zbog toga još draže što ih je toliko bilo), i na svoj podršci koja je bila zaista ogromna. Takođe želim i javno da čestitam našoj dragoj Teya Dori i da joj poželim puno sreće, bodrićemo te svi. Sada se vraćamo starim navikama i obavezama i naravno nastupima. Jedva vas sve čekam. Voli vas vaša Breskva- napisala je Breskvica.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

05:00

Teya Dora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track