ZNATE LI KO JE SUPRUG ZORJE PAJIĆ? Godinama žive van Srbije, njena je najveća podrška, a evo ko mu je rođeni brat
Foto: Printscreen/RTS

ZNATE LI KO JE SUPRUG ZORJE PAJIĆ? Godinama žive van Srbije, njena je najveća podrška, a evo ko mu je rođeni brat

Stars -

Zorja Pajić, koja nam se predstavila učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", nastupala je na Pesmi za Evroviziju, kada je izvela pesmu "Zorja".

I ovog puta joj je glavni saradnik u komponovanju bio njen suprug Lazar Pajić koji joj je ujedno i najveća podrška u karijeri. Zorja je često pominjala supruga u intervjuima, a istakla je da joj je on i velika inspiracija.

PZE, Pesma za Evroviziju, Pesma za Evroviziju 24
foto: Printscreen/RTS

- Stalno slušam, preslušavam i gledam nastupe i razmišljam gde se ja tu pronalazim i onda inspiraciju crpim iz svoje glave. I naravno iz mog supruga, moje najveće podrške - rekla je Zorja jednom prilikom.

Zorja, čije je pravo ime Zorica i pre udaje se prezivala Joksimović, u braku je od 31. avgusta 2019. godine, a kako vreme prolazi njihova ljubav sve je jača, pa su oni odličan tandem na svim poljima.

- Moja podrška, moj prijatelj, moja sreća, moja ljubav! Kad bi na svetu bilo malo više ljudi kao što si ti, svet bi bio bolje mesto! – napisala je pevačica jednom prilikom na Instagramu.

Inače, Zorjin dever je poznati glumac Milan Jelen Pajić, koji ju je ponosno hvalio nakon njenog prvog nastupa na Pesmi za Evroviziju.

- Snajka je čudo, ona će tek da pokaže šta ume, ovo nije ništa. Htela je da dopre do publike i u dogovoru sa mojim bratom, odlučili su se da to bude preko emisije ''Zvezde Granda'' - rekao je glumac.

Kako se priča, njen suprug navodno ima nemačke papire, a par već desetak godina živi u toj zemlji.

kurir.rs/glosy/preneo I. L.

Bonus video:

00:09

Veljko Ražnatović isprozivao Teya Doru i pesmu Ramonda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track