"IZVINITE AUSTRALIJANCI, TEYA DORA IMA BOLJU PESMU I SPOT!" Voditelj PZE uporedio predstavnike dve države na Evroviziji
Foto: Kurir televizija

kurir televizija

"IZVINITE AUSTRALIJANCI, TEYA DORA IMA BOLJU PESMU I SPOT!" Voditelj PZE uporedio predstavnike dve države na Evroviziji

Stars -

Stefana Popovića publika je zapazila kao jednog od voditelja prethodnih izbora pesme za Evroviziju, a pre nekoliko godina Australiju je zamenio Srbijom.

On je u gostovanju kod voditelja Ivana Gajića uporedio pesmu naše predstavnice Teya Dore sa pesmom australijskog predstavnika koja je bolje rangirana prema kladionicama.

- Lepa im je pesma, ali mi se ipak više sviđa Ramonda i bolji je spot. Izvinite Australijanci - rekao je Popović i dodao:

03:02

IZVINITE AUSTRALIJANCI, TEYA DORA IMA BOLJU PESMU I SPOT! Voditelj PZE uporedio predstavnike dve države na Evroviziji

- Žao mi je što je toliko daleko jer imam društvo tamo. Jedan drug se ženi za dve do tri nedelje. Kada bi to bilo mnogo bliže onda bi mogao da skoknem da ih ispoštujem, ali takva je situacija da se ne isplati tamo da odem na manje od mesec dana. Od kada sam došao ovde bio sam tamo jednom na 12 dana. Nikad se nisam pokajao što sam se vratio u Srbiju.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:18

KOMŠIJE DOĐITE I BIRAJTE SVOJU PESMU ZA EVROVIZIJU U SRBIJI! Olivera Kovačević: Naš festival je MEĐU 3 NAJBOLJA U EVROPI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja