DOK JE ČEKALA DEČKA, NAIŠAO 30 GODINA STARIJI! Životna priča Meline Džinović: Pobegla od kuće zbog Harisa, a ova zvezda je OBOŽAVA
Foto: Dragan Kadić

NEPOZNATI DETALJI

DOK JE ČEKALA DEČKA, NAIŠAO 30 GODINA STARIJI! Životna priča Meline Džinović: Pobegla od kuće zbog Harisa, a ova zvezda je OBOŽAVA

Stars -

Tema broj jedan na srpskoj estradi već nedeljama je razvod Harisa i Meline Džinović, koji su rešili da na svoju ljubav dugu 22 godina definitivno stave tačku.

Kako svakim danom u javnost isplivavaju nove informacije oko ovog para, Haris je prvi rešio da prekine medijsku ćutnju i otkrije šta je kumovalo krahu njihovog braka.

Haris Džinović
foto: Printscreen/showbuzz

''Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna'' - rekao je Haris za In Magazin.

Melina po pitanju ove teme nije želela da priča.

- Razumite me, ne bih na tu temu. Hvala na pozivu, prijatno - rekla je ona za Pink.

Ko je Melina Džinović?

Haris Džinović, Melina Džinović
foto: Damir Dervišagić, Nikola Anđić

Supruga Harisa Džinovića rođena je kao Melina Galić u Bihaću 1982. godine. S roditeljima Elmom i Sulejmanom živela je u ovom gradu, posle čega se preselila u Zagreb, a potom upisala Filološki fakultet, na odseku za engleski jezik i orijentalistiku.

Dok je bila na trećoj godini studija, upoznala je pevača Harisa Džinovića, a Banjalukain je pisao da se to dogodilo dok je čekala svog dečka koji se takođe zvao Haris. I sledeći put su se sreli sasvim slučajno, na Džinovićevom nastupu u Zagrebu, a potom je Haris pozvao Melinu da bude njegova gošća u Parizu.

Melina Džinović
foto: Damir Dervišagić

– Moja porodica nije ni stigla da reaguje jer sam ja to odlučila preko noći. To nikada nije bila tema razgovora jer sam ja pobegla. Otišla sam za Pariz kod Harija i nikada se više nisam vratila kući – rekla je Melina.

Par je zajedno živeo 12 godina, pre nego što su se venčali. Zajedno su dobili sina Kana i ćerku Đinu, a romantičnom venčanju na jahti Maltese Falcon nadomak Dubrovnika prisustvovala su njihova deca i 30-ak zvanica.

Dok je Džinović za svedoka odabrao biznismena Filipa Ceptera, Melini je kuma Slavica Radić Eklston, bivša supruga vlasnika Formule 1, Bernija Eklstona.

Melina Džinović
foto: Vladimir Šporčić

Melina je, iako je domaća javnost najbolje zna kao suprugu Harisa Džinovića, u modnim krugovima najpoznatija kao istaknuta modna dizajnerka.

Ona stoji iza modne kuće Hamel, koju je osnovala želeći da oživi dizajn koji osvetljava žensku figuru i fokusira se na eleganciju ženskog tela i oblina.

Kako je više puta objasnila, ona kreira odeću kakvu bi nosila i sama, a obično bira tkanine koje se lako pakuju i nose na večernjim događajima. Svoje kreacije predstavljala je na brojnim nedeljama mode, a američki debi je imala na Nedelji mode u Majami biču pre nekoliko godina, kada je pokazala kolekciju FUNKSHION.

Haris Džinović, koncert, Melina Džinović
foto: Damir Dervišagić

Toalete s potpisom Meline Džinović imali smo često priliku da vidimo na svetskim zvezdama, a samo neke od poznatih lepotica koje su se pojavile u njenim haljinama su Dženifer Lopez, Olivija Kulpo, Paris Hilton, Ešli Simpson...

Štaviše, slavna Džej Lo je u jednom periodu krajem 2016. i tokom 2017. godine nosila Melinine kreacije skoro u svakoj svečanoj prilici.

Kurir.rs/Glossy

Bonus video:

06:39

STARS EP258

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track