OVO JE PRAVO IME BUBE MIRANOVIĆ: Udala se sa 19 godina, završila dve SREDNJE ŠKOLE i jedan fakultet, evo kako se zaista zove
Foto: Printskrin/Jutjub

OVO JE PRAVO IME BUBE MIRANOVIĆ: Udala se sa 19 godina, završila dve SREDNJE ŠKOLE i jedan fakultet, evo kako se zaista zove

Stars -

Pevačica je devedesetih imala prepoznatljivu ljubičastu boju kose, a i njena muzika je tada bila veoma slušana.

Buba Miranović
foto: Printscreen Instagram

Buba Miranović (58) jedna je od popularnijih pevačica tog perioda, a malo ko zna koje je njeno pravo ime, kao i kakvu su joj sudbinu roditelji želeli.

Buba se zapravo zove Biljana Bosiljčić, a u svetu muzike je ostala čuvena po već svima poznatom nadimku.

Buba Miranović
foto: Printscreen Instagram

Pre nego što je Buba počela da peva, jedno vreme se bavila manekenstvom, a kako potiče iz intelektualne beogradske porodice, roditelji su sanjali da im ćerka studira medicinu, što se na kraju nije ostvarilo.

Danas se Buba bavi sasvim drugom vrstom posla, a pesmi se prepušta za svoju dušu na privatnim veseljima.

Buba ima čak dve završene srednje škole – medicinsku i muzičku, a kasnije je završila i Pravni fakultet, stoga spada u najobrazovanije dame sa estrade.

Buba Miranović
foto: Printskrin/Jutjub

Udala se sa samo 19 godina za Žiku Miranovića, a nakon udaje otišla je u Toronto. Sa estrade se povukla 2008. godine i napravila pauzu sve do 2011. kada je snimila povratnički singl “Dok sam živa”.

- To je pitanje na koje ja nemam odgovor! Da li je došlo do prezasićenja ili je nešto drugo u pitanju, ne znam, jer je muzika moja ljubav, zapevam čak i kad sam na privatnim veseljima, ali se nekako ugasilo. Odbila sam jedan, drugi, treći vikend da radim i sve je stalo - rekla je Buba jednom prilikom za medije.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

06:39

STARS EP258

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track