SEĆATE LI SE ZAVODNIKA SA FARME? Ljubio se sa Romanom iako je zauzet, dok je robijala zbog pljačke on se oženio i dobio blizance
Foto: Damir Dervišagić

nekad i sad

SEĆATE LI SE ZAVODNIKA SA FARME? Ljubio se sa Romanom iako je zauzet, dok je robijala zbog pljačke on se oženio i dobio blizance

Stars -

Romana Panić pre 11 godina učestvovala je u rijalitiju "Farma", a tamo je veliku pažnju privlačio njen odnos sa crnogorskim manekenom i fitnes trenerom Markom Vukotićem.

Romana Panić
foto: Tamara Trajković

Marko je tokom učešća na "Farmi" imao devojku, ali nije krio simpatije prema Romani.

Marko Vukotić
foto: Printskrin/Jutjub

U jednom trenutku, između pevačice i manekena pao je i poljubac.

U pitanju je bio izazov u okviru igre "Istina ili izazov", ali bez obzira na to o ovoj sceni pričalo se danima.

Kada su zajedno bili postavljeni za sluge, Marko je u nekoliko navrata govorio da će on i Romana navodno imati intimne odnose u štali.

- Biće intimnih odnosa sa Romanom u štali! - našalio se on tada. Romana je prihvatila njegovu šalu i govorila da je izbor sluga namešten.

- Pa da, ovo je namešteno, jer me Vukotić zove Bebo, Mazo i slično - rekla je Romana tada.

Romana Panić, Marko Vukotić
foto: printscreen/Pink

Podsetimo, Romana Panić se 2020. godine našla u centru skandala kada je u Australiji uhapšena sa svojim verenikom nakon što je policija utvrdila da su zajedno učestvovali u nelegalnom podizanju novca sa bankomata širom te države.

S druge strene Marko već godinama nije prisutan u javnosti. Posvetio se poslu nutricioniste i trenera, oženio se, i 2020. godine sa suprugom Jovanom dobio je blizance, ćerku i sina.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

06:39

STARS EP258

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track