ČETVORKA KOJA JE ODUŠEVILA SRBIJU! Ana Ivanović i Švajni na večeri sa Nikolom Đuričkom, bivša teniserka se oglasila iz Amerike
Foto: Printskrin/Instagram

ČETVORKA KOJA JE ODUŠEVILA SRBIJU! Ana Ivanović i Švajni na večeri sa Nikolom Đuričkom, bivša teniserka se oglasila iz Amerike

Stars -

Bivša teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger trenutno borave u Los Anđelesu odakle su se sada oglasili.

Ana Ivanović, Bastian Švajnštajger
foto: Printscreen/Instagram

Naime, Ana Ivanović je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa večere, a društvo su im pravili naš glumac Nikola Đuričko i njegova supruga Ljiljana.

Oni su pozirali nasmejani i zagrljeni, a bivša teniserka je u opisu fotografije samo napisala: "I tako, mi".

Inače, popularni glumac Nikola Đuričko pre nekoliko godina odlučio je da napusti Srbiju, te svoj talenat prikaže američkom tržištu, a najveću podršku pružila mu je supruga Ljiljana.

Nikola i Ljiljana su zajedno pune dve decenije, a kao kruna njihova ljubavi su njihovo dvoje dece, ćerka Nađa i sin Đorđe.

Nikola Đuričko
foto: Printskrin/Instagram

Glumac je jednom prilikom priznao da njegova supruga vodi glavnu reč u kući, te da je ona ta koja brine o svemu.

- Ona nosi celu kuću na svojim plećima. Brine o računima, rešava probleme, upisuje decu na šta treba, pravi planove. Ja sam više tehničko lice: odvozim, dovozim, šetam psa. Dobijam komande i radim. Trudim se i da budem ispred komandi. Porodični život treba da bude zajednička obaveza i za muža i za ženu. Neophodan je osećaj zajedništva - rekao je Đuričko jednom prilikom za "Gloriju".

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

06:39

STARS EP258

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja