ONI SU VAM PROMENILI POGLED NA SVET: Životne priče koje su postale lekcija, sinonim za snagu i dokazale da NIJE SVE TAKO CRNO!
Foto: Kurir

nije sve tako crno best off

ONI SU VAM PROMENILI POGLED NA SVET: Životne priče koje su postale lekcija, sinonim za snagu i dokazale da NIJE SVE TAKO CRNO!

Stars -

Prva sezona podkasta "Nije sve tako crno", autora i voditelja Jovane Matić Đokić, koju ste gledali na Jutjub kanalu najuticajnijeg medija na Balkanu, pokazala vam je da uvek postoji svetlo na kraju tunela i koliko god da život donosi teške trenutke, ipak NIJE SVE TAKO CRNO.

Nije sve tako crno
foto: Kurir

Za Kurir su govorili pevači, glumci, fotografi, pevačice, influenseri, frizeri voditelji, novinari kao i mnogi bilo iz javnog ili anonimnog sveta koji su ostavili srce na dlanu i otkrili svoje najdublje emocije.

Svojim životnim pričama rasplakali su i dirnuli mnoge, a što je najvažnije dali vetar u leđa i snagu svima koji su u sličnoj ili istoj situaciji u životu.

Prva epizoda u kojoj je Dejan Milićević prvi put govorio o svom životu i odrastanju odjeknula je i u stranim medijima, te su američki portali pisali o njegovim životnim trenucima i iskustvima.

Dejan Milićević
foto: Printscreen/Kurir TV, Printscreen

Takođe, nakon izlaganja maga fotografije i priči o prekidu velikog prijateljstva sa Jelenom Karleušom, došlo je do međusobnog pomirenja.

Dunja Ilić koja je prvi put ekskluzivno nakon 10 godina medijske ilegale govorila ispred Kurirovih kamera oduševila je iskrenošću, promenom ali i istinom o prošlosti i svim pitanjima koja su deceniju intrigirala javnost.

Tatjana Jovančević
foto: Kurir

Jedna od najemotivnijih životnih priča koja je dirnula region i izazvala najveće reakcije javnosti jeste iskustvo Tatjane Jovančević koja je prvi put otkrila detalje zlostavljanja, kidnapovanja, ali i bolesti koju je pobedila nekoliko puta.

Tatjana je nakon emisije "Nije sve tako crno" postala heroj nacije, snaga i primer herioine svog života.

Gotovo tri miliona pregleda i nekoliko stotina hiljada komentara stoje ispod video snimaka i tekstova o njenoj sudbini, životu i bolu koji je pretrpela.

Nadežda Biljić je za Kurir govorila o profesiji, lošim iskustvima i prvi put nakon nekoliko godina otvorila dušu o majčinstvu, agoniji nakon porođaja i lošem iskustvu na estradi. Njeno obraćanje mladim devojkama i pevačicama izazvalo je veliku pažnju javnosti.

1 / 15 Foto: Printscreen

Uskoro počinje druga sezona koja će vam ulepšati svakodnevnicu, dati snagu i uliti veru u bolje sutra. U novim epizodama očekujte neočekivano i pripremite se za novu pozitivnu avanturu, teme i iskustva koje do sada nikada niste čuli.

Pogledajte šta je privuklo najveću pažnju gledalaca i o čemu se govorilo poslednjih nekoliko meseci.

28:09

Nije sve tako crno BEST OFF

Bonus video:

00:32

Dunja Ilić ekskluzivno u Nije sve tako crno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track