LJUBAV CVETA! Uroš Živković uživa u vezi sa fitnes instruktorkom: U emotivnom odnosu su dve godine, a evo zašto je krije! DETALJI
Foto: Printscreen/Instagram

otkrivamo

LJUBAV CVETA! Uroš Živković uživa u vezi sa fitnes instruktorkom: U emotivnom odnosu su dve godine, a evo zašto je krije! DETALJI

Stars -

Uroš Živković, kako saznaje Kurir, skoro dve godine uživa u ljubavi s Jovanom, koja već duže vreme živi u Amsterdamu, gde radi kao fitnes instruktor.

Uroš Živković
foto: Nemanja Nikolić

Pevač od javnosti krije da je zauzet, ali njegovi najbliži prijatelji i saradnici znaju da je srećan u ljubavi. Naš izvor kaže da njih dvoje ne žele da se sazna za njihovu vezu jer Jovana nema nameru da postane javna ličnost.

- Uroševa veza je idilična, sjajno funkcioniše s devojkom. Daljina im ne predstavlja problem, pa ona često dolazi u Beograd, a i on se trudi da ide kod nje kad god mu to obaveze zbog nastupa dozvole. Zajedno idu i na odmore, nedavno su bili u Tajlandu, što se može videti na njihovim profilima na društvenim mrežama. Nisu objavljivali zajedničke fotografije, ali je svako na svom profilu postavljao fotke sa istih lokacija. I dalje ne žele da izazivaju pažnju kao par - kaže naš izvor i objašnjava kako se rodila ljubav između Uroša i Jovane.

1 / 3 Foto: Printscreen

- Upoznali su se preko društvenih mreža. Ona razume kako njegov posao funkcioniše, ali ne želi da bude deo toga. Želi da ostane anonimna i on to poštuje. Zbog toga Uroš na pitanje novinara da li ima devojku uvek daje negativan odgovor i napominje da trenutno nema vremena za vezu - završava naš izvor.

Podsetimo, Uroš, koji je na estradu kročio u takmičenju "Zvezde Granda", bio je u vezi s pevačicom Aleksandrom Mladenović. Nakon raskida više od godinu dana je bio sa izvesnom Katarinom, a za njihovu vezu se saznalo tek kad je on njihovu fotografiju posle nekog vremena objavio na Instagramu.

Bonus video:

01:25:56

SCENIRANJE 18.06.2023. LJILJANA STJEPANOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track