U emisiji Puls Srbije kod Ivana Gajića gostovala je nekadašnja predstavnica Jugoslavije na Evroviziji i poznata pevačica prof. dr Snežana Berić, Ekstra Nena.

O pobedničkoj pesmi izrazila se veoma pohvalno:

screenshot-24.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

- Ova devojka je otrkila neke nove boje, i probudlia je naše genetsko nasleđe. Ali ne na način na koji smo navikli, sa cvetićima, božurima i td. Nego je otrkila jedan raritet, simbol našeg naroda i vešto ga u bacila u tekst. Sve je nekako mistično, čarobno i prelepo. Čim sam čula njenu pesmu rekla sam To je to, ovo će pobediti.

Pohvalila je organizaciju ovogodišnje PZE:

- Izražavam poštovanje prema ljudima koji su to organizovali i omogućili da to bude na jednom svetskom vizuelnom nivou, ai zvučnom. Ne možemo da kažemo Nemci su uradili bolje ili Šveđani. Ne. Bilo je stvarno na vrhunskom nivou.

Kurir televizi "SVE SU SLATKI I KAO NEMA LJUBOMORE DOK NE DOĐE GLASANJE!" Ekstra Nena razbila mit o PZE: Svi se takmiče iz JEDNOG JEDINOG RAZLOGA

Tvrdi da slika odnosa među takmičarima koja se vidi na televiziji ne odgovara u potpunosti realnom stanju stvari.

- Moram da vam kažem da mi ovde imamo drugačiji odnos prema glasanju nego možda neki drugi ljudi. Sve to na televiziji izgleda slatko: Jao svi smo isti, jao nema ljubomore, nema ovoga, nema onoga..A u stvari da vam kažem iskreno: Niko se tamo ne prijavljuje da bude poslednji, nego da pobedi!

sequence-01.02-34-04-13.still002.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

Kurir televizija ČOVEK KOJI JE DOVEO EVROVIZIJU U SRBIJU! Vladimir Graić: Uragankama fali FAKTOR SREĆE da bi ostvarile svetsku karijeru!