ĆERKA JASNE ŠEKARIĆ PREŽIVELA DRAMU ZBOG EGIPĆANINA! Lažirao moždani udar i tražio 75.000€, a evo kako danas živi mlada Lea
Foto: Printscreen/Instagram

čini se da su se stišale strasti

ĆERKA JASNE ŠEKARIĆ PREŽIVELA DRAMU ZBOG EGIPĆANINA! Lažirao moždani udar i tražio 75.000€, a evo kako danas živi mlada Lea

Stars -

U februaru 2022. godine domaći mediji su brujali o ćerki slavne streljašice Jasne Šekarić, Lei Šekarić i ocu njene ćerke Egipćaninu Aajedu Abubakrku, koji je lagao da je imao moždani udar i tražio od Jasne i Lee 75.000 evra, da se odrekne svih zakonom zagarantovanih prava kada je dete u pitanju.

Unuka Jasne Šekarić, Sofi, ima dve godine, a čini se da su se u porodici malene devojčice sada već stišale strasti.

Jasna Šekarić, Lea Šekarić
foto: Printscreen/Instagram

Mala Sofi posetila je jednom prilikom i svoj prvi koncert što je slavna streljašica iskoristila kao povod da na društvenim mrežama ponovo predstavi devojčicu pa se sada mnogi mogu uveriti koliko je Sofi do danas porasla.

Naime, unuka Jasne Šekarić prisustvovala je tada koncertu Beogradske filharmonije za bebe što je bila divna prilika za celu porodicu da zabeleže nezaboravne trenutke.

Lea Šekarić
foto: Printscreen Instagram

Ne samo da je tom posetom zabeleženo kako su se pripadnice tri generacije dama Šekarić provele već je Jasna podelila i koliko je njena unuka za ovo vreme porasla.

Međutim, vešto je izbegla da jasno pokaže lice devojčice jer Jasna i Lea očigledno još uvek ne žele da mezimicu previše izlažu pritisku javnosti.

Takođe, Jasna je na svom profilu objavila fotku na kojoj grli unuku uz koju je stavila samo emotikon srca.

Lea Šekarić, Sajed Abubakr, Jasna Šekarić
foto: Instagram

Mart mesec vrlo je poseban za porodicu Šekarić jer je 10. marta rođena Lea, a njena majka čestitala je ćerki javno rođendan.

Nakon teškog perioda koji su zajedno prošle, Jasna je ćerki napisala da je najvažnije da zadrži osmeh u životu.

Jasna Šekarić, Lea Šekarić
foto: Printscreen/Instagram

Takođe, krajem novembra prošle godine ponosna baka je unuki čestitala drugi rođendan uz niz fotografija devojčice.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

08:28

STARS EP 265

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track