OVO JE MUŽ TIJANE DAPČEVIĆ: Započeli zajednički život nakon 4 dana zabavljanja, nekoliko godina kasnije je uhvaćen za konobaricom
Foto: Privatna Arhiva

OVO JE MUŽ TIJANE DAPČEVIĆ: Započeli zajednički život nakon 4 dana zabavljanja, nekoliko godina kasnije je uhvaćen za konobaricom

Stars -

Tijana Dapčević i njen muž Milan su više od 20 godina u braku, a njihova ljubavna priča je neobična.

Tijana Dapčević
foto: Nemanja Nikolić

Naime, Tijana i Milan upoznali su se na košarkaškoj utakmici u Somboru, a nakon četiri dana zabavljanja počeli su da žive zajedno. Na ludi kamen su stali 28. aprila 2001. godine, međutim, nekoliko godina kasnije, njihov brak je potresao skandal o kome se danima pričalo.

Milan Dapčević je tada uhvaćen u nezgodnoj situaciji sa jednom konobaricom, a kako su mediji preneli Tijana mu je oprostila ovaj "izlet" i više nikada nije govorila o tome.

Tijana Dapčević
foto: Screesnhot

Međutim, nakon toga, 2015. godine, se ponovo pojavila vest o bračnoj krizi. Objavljeno je da se Tijana navodno razvodi. Kako se tada navodilo, pevačica je nekoliko dana provela van njihove kuće kako bi sredila misli, i shvatila je da ne može bez supruga.

Izjavila je da njen brak nije idealan, ali da opstaje zahvaljujući ljubavi koju Milan i ona osećaju jedno prema drugom.

Tijana Dapčević
foto: Dragana Udovičić

U braku su dobili sina Vuka, a Tijana je svojevremeno, kada je mužu javno čestitala 18. godišnjicu braka, otkrila još jedan zanimljiv detalj o ljubavi nje i Milana.

- Moja majka (mnogo pre nego što je to postala) je čitala pripovetku Đure Jakšića o Tijani koja je bila zaljubljena u Milana. Zbog te, Đurine Tijane, kasnije je odlučila da i ja treba da se zovem tako... Dve škole, jednu akademiju i nekoliko "ljubavi" kasnije, upoznala sam Milana na mestu na kom nisam ni znala da umem da budem (košarkaška utakmica), jer sport ne podnosim. Od tada, nas dvoje podnosimo sve. I od tada mi sve misli počinju množinom... Srećna nam 18. godišnjica, ljubavi - napisala je Tijana tada na društvenim mrežama.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

03:29

Tijana Dapčević nakon nastupa otrkila da bi želela da predstavlja Srbiju jer se oseća kao Srpkinja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track