20 GODINA OD POJAVLJIVANJA TANJE SAVIĆ U ZVEZDAMA GRANDA: Važi za jednu od najuspešnijih pevačica, ali je napravila jednu grešku
Foto: Printscreen/Instagram

20 GODINA OD POJAVLJIVANJA TANJE SAVIĆ U ZVEZDAMA GRANDA: Važi za jednu od najuspešnijih pevačica, ali je napravila jednu grešku

Stars -

Pre tačno dvadeset godina, pevačica Tanja Savić pojavila se u prvoj sezoni takmičenja „Zvezde Granda“, a već prvim nastupom osvojila je simpatije miliona gledalaca.

Tanja Savić
foto: Printscreen/Instagram

Za nju kažu da je zvezda „Granda“ koja ima najveći broj hitova, a samo na njenom prvom albumu koji je dobila nakon učešća nalaze se numere koje su i danas aktuelne.

Evolucija Tanje Savić – 20 godina od prvog pojavljivanja u „Zvezdama Granda“

Tanja Savić
foto: Printskrin / You Tube

Milioni gledalaca su pevačicu upoznali kao crnku sa kratkom kosom, a upravo je frizura tada bila njen zaštitni znak na samom početku karijere.

Od pesme „Za moje dobro“ koju je prvu snimila, do danas, Tanja se mnogo promenila kada je izgled u pitanju, ali i muzički žanr koji danas izvodi. Od čistih narodnjaka kao što je pesma „Zlatnik“ do saradnje sa reperima, pevačica je pokazala da je odlično snalazi u svim stilovima pevanja.

Prvi album koji nosi naziv „Tako mlada“ snimila je 2005. godine, a upravo se ova pesma sa tog CD-a izdvojila kao najveći hit. Tri godine kasnije, ona objavljuje još jedan album za Grand produkciju, a 2009. godine i još jedno izdanje albuma „Sestre po suzama“.

Tanja Savić
foto: Printskrin / You Tube

Tanja Savić 20 godina karijere

Tačno nakon deset godina dikrografske pauze, tačnije 2019. godine, pevačica se vratila na scenu u velikom stilu sa albumom „Stranci“ koji je promenio tok njene karijere.

Koliko je njena karijera oduvek bila interesantna medijima, još više se pričalo i pisalo o njenim ljubavnom životu. Tanja je nakon udaje i preseljenja u Australiju napravila veliku pauzu, u međuvrmenu se ostvarila i u ulozi majke, ali se i razvela od Dušana Jovančevića.

Tanja Savić
foto: Printskrin / You Tube

Mnogi muzički stručnjaci i danas tvde da bi upravo Tanja bila najveća zvezda koja je potekla iz popularnog takmičenja samo da nije napravila tako veliku pauzu u karijeri.

Nakon razvoda i velikih problema koje je imala sa bivšim suprugom, Tanja se vratila na estradu i danas radi punom parom.

Tanja Savić
foto: Nemanja Nikolić

Sada je ponovo srećna i u ljubavi, a kako je nedavno za Grand priznala ove godine planira da obeleži jubilej karijere velikim koncertom u Areni u Beogradu.

- Stvarno to dugujem svojoj publici i radujem se. Ali moram da kažem da je tu i jedna velika odgovornost gde stvarno moram da se pripremim – rekla je ona i priznala da je 20 godina njene karijere brzo prošlo:

- Ne mogu da verujem, ali je meni ovo vreme proletelo zaista. Mislim da kako se osećamo unutra, tako i zračimo, a ja se osećam kao dete u sebi. Baš se mlado osećam, kao da imam 20. godina života, a ne karijere.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

00:04

Tanja Savić stigla na koncert Dragane Mirković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track