NIKADA NEĆETE POGODITI KO JE PEVAČICA SA SLIKE?! Napravila potpunu transformaciju, više ne liči na sebe "Halo, ja sam..."
Foto: Printskrin/Instagram

neprepoznatljiva

NIKADA NEĆETE POGODITI KO JE PEVAČICA SA SLIKE?! Napravila potpunu transformaciju, više ne liči na sebe "Halo, ja sam..."

Stars -

Gotovo sve javne ličnosti sklone su čestim fizičkim promenama, a na veliko iznenađenje fanova Aleksandra Tadić Cipka odlučila je da učini potpunu transformaciju nakon koje je malo ko prepoznaje.

Aleksandra Tadić Cipka
foto: Printscreen/Instagram

Zanosna brineta rešila je da promeni svoj imidž i da se oproba u vatrenom izdanju kao plavuša.

- Halo, ja sam, zovem samo da prijavim plavušu na putu – našalila se Cipka na svoj račun, a pratioci su ovu promenu prihvatili sa velikim odobravanjem.

Cipka je inače nedavno skratila kosu i odlučila da se ozbiljno pozabavi svojom frizurom, a rezultat ako je suditi po komentarima ostavlja mnoge bez daha.

Među brojnim fanovima i prijateljima Cipkin izgled prve su pohvalile Barbara Bobak i Natalija Trik FX koji su ovu vatrenu pevačicinu promenu pozdravile sa oduševljenjem.

Podsećamo, Cipka je nedavno istakla da se ona nije promenila, kao da nije izmenila ni stav prema prijateljstvu, što ne može da kaže za neke svoje bivše prijatelje.

– Ja sam ista, možda čak i bolja nego što sam bila. Kada je čovek zadovoljan sobom i svojim uspehom, kada je ostvaren, onda nema u njemu ničega zlog, da ga nešto kopka. Ja se ophodim prema ljudima kao i pre. Naravno, malo su se pročistili ljudi iz mog života. Oni koju ne žele da budu tu, da uživaju sa mnom u mom uspehu – ispričala je Cipka

Kurir.rs/Grand

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track