GOCA TRŽAN BESNA KAO RIS NA BIVŠEG MUŽA IVANA MARINKOVIĆA: Oduvala bih ga da mi se makne iz vidokruga! Iznela ŠOK DETALJE
Foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

GOCA TRŽAN BESNA KAO RIS NA BIVŠEG MUŽA IVANA MARINKOVIĆA: Oduvala bih ga da mi se makne iz vidokruga! Iznela ŠOK DETALJE

Stars -

Pevačica Goca Tržan ponovo je jedna od glavnih tema u rijalitiju "Elita", kako je učesnici ovog takmičenja sve češće pominju u svađama sa aktulenim učesnikom Ivanom Marinkovićem, a njenim bivšim suprugom.

Pevačica je otkrila kako je pobesnela kada je čula šta se dešava na imanju "Bele kuće". Prvo se osvrnula na komentare na društvenim mrežama, te rekla da bi "odvalila šamarčinu" osobama koje joj pišu kritike, a nemaju hrabrosti da stanu ispred nje i to izgovore.

Goca Tržan
foto: printscreen amidži šou

- Desilo mi se nekoliko pogrešnih veza u životu, koje su me onako rastavile na sitne delove. Ali, to je bila dobra škola, tako da sam naučila i sada umem da prepoznam ono što je suštinski kvalitetno kad mi se desi - navela je pevačica, pa nastavila:

- Ovako, lice u lice bi bilo drugačije, drmnula bih šamarčinu, da bi pali u nesvest. Zato što ne možeš da sa mnom tako razgovaraš. Ljudi su kukavice, to je najveći problem. Slušala sam Majka Tajsona, koji je pričao da su socijalne mreže upropastile ljudske karaktere, možeš da budeš nasilan, možeš da budeš uvredljiv bez ikakvih posledica. Jer ko bi smeo Tajsonu da kaže: "p***o jedna"? Znači, odmah ide iz okreta! Da ne pričam o vređanju dece, porodica, nedopustivo - poručila je ona.

Ivan Marinković
foto: Kurir televizija

Potom je Goca istakla i da bi iste sekunde volela da "oduva" Ivana, navodeći neke šokantne tvrdnje o aktulenom učesniku "Elite".

- "Oduvala" bih bivšeg muža. Da mi se makne iz vidokruga. Već 13 godina trpim ozbiljno medijsko nasilje, zahvaljujući njemu, iako sam 13 godina razvedena od njega. Samo četiri godine smo bili u braku. On je, po rijalitima, zahvaljujući tome što sva što priča o meni, njemu su dali određeni novinari savet da ide i da blati i da priča kojekakve gluposti, da bi ušao u medije, zbog toga su ga pozvali u prvi rijaliti. Volela bih kada bi neko stavio njegovo ime i prezime, a da ne piše bivši muž Goce Tržan. Evo, neka piše otac deteta Miljane Kulić, ne znam, učesnik rijalitija, čovek koga je tukao Aca iz Amadeusa... Eto, to bih volela. To bi mi baš značilo - poručila je Goca.

kurir.rs/Alo/preneo I. L.

Bonus video:

01:12

Lepa Brena i Čola napravili ludnicu na Kopaoniku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track