CECU ZABRANILI U ZAGREBU, A FANOVI IZ HRVATSKE URADILI NEŠTO ČEMU SE NIJE NADALA! Iza scene je sačekalo IZNENAĐENJE, pale i SUZE
Foto: Printscreen Pink Tv

stigli samo zbog nje

CECU ZABRANILI U ZAGREBU, A FANOVI IZ HRVATSKE URADILI NEŠTO ČEMU SE NIJE NADALA! Iza scene je sačekalo IZNENAĐENJE, pale i SUZE

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović priredila je spektakl u krcatoj hali Tabor u Mariboru, pred više od 3.500 ljudi.

Iako su u Hrvatskoj nedavno uništeni bilbordi, koji su najavljivali njen koncert u Ljubljani, Cecu je po završetku nastupa u bekstejdžu sačekalo iznenađenje od najvernijih fanova, na šta Ceca nije ostala imuna.

Ceca Ražnatović
foto: Printskrin/Instagram

"Draga naša Ceco... Mnogo voliš Sloveniju, ponesi mali deo nje kući. Vole te tvoja Jasna M. i tvoj Dado iz Slovenije, a tu je i tvoja Tviter ekipa", pisalo je na ceduljici koja stoji uz specijalno upakovani poklon.

Inače, fanovi iz Slovenije Ceci su upakovali njihov tradicionalni kolač, vino, ali i detalj koji je pevačicu najviše obradovao. Reč je o puzlama koje su sastavljene od fotografije nje i unuka Željka.

- Jao, to smo Željko i ja! Hvala, mila moja. Najbolje i najemotivnije fanove imam na svetu! Kakva pevačica, takvi i fanovi - Cecina je reakcija na poklon fana iz Slovenije, a potom je i ona devojci priredila iznenađenje, kada je samo za nju otpevala svoju numeru "Vreme za ljubav ističe".

Doček Košarka, žurka košarkaša, Ceca Ražnatović
foto: Nemanja Nikolić

Osim divne Slovenke, Cecu su posetili i fanovi iz Hrvatske, koji su u Sloveniju došli samo zbog nje.

- Mi smo došli iz Biograda na moru, samo zbog Cece! - navele su devojke, od kojih je jedna bila na štakama. Ni povreda je nije sprečila da dođe u Sloveniju i upozna Cecu, a zbog ovog trenutka su pale i suze radosnice.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

00:09

Veljko Ražnatović isprozivao Teya Doru i pesmu Ramonda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track