OVI BRAKOVI SPORTISTA I PEVAČICA RASPALI SU SE NA PARAMPARČAD! Glamurozne svadbe, venčanice od 20.000 €, a onda na KRV i NOŽ...
Foto: Nemanja Nikolić, Marina Lopičić, Damir Dervišagić, Starsport©, Shutterstock

OVI BRAKOVI SPORTISTA I PEVAČICA RASPALI SU SE NA PARAMPARČAD! Glamurozne svadbe, venčanice od 20.000 €, a onda na KRV i NOŽ...

Stars -

Veze između sportista i sa glumicama i pevačicama na našoj javnoj sceni je uvek je izazivala mnogo pažnje, a kada dođe do kraha ljubavi i razvoda postanu glavna tema domaćih medija.

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić

Kao bomba odjeknula je vest da se glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić razvode se nakon sedam godina braka.

Kako navodi izvor Kurira blizak porodici, Teodosić više nije mogao da toleriše stil života svoje supruge i nekontrolisano trošenje novca, te je rešio da stavi tačku na brak. Jelisaveta i Miloš Teodosić venčali su se pre sedam godina 2017. godine i u naizgled sklandom braku dobili dvoje dece, sina i ćerku.

Jelisaveta Orašanin, Miloš Teodosić
foto: Marina Lopičić

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović

Pevačica Nataša Bekvalac bila je u braku sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, a u braku su dobili ćerku Hanu.

Pevačica i vaterpolista jedno drugome na večnu ljubav zakleli su se 2006. u crkvi Svetog Nikolaja u Sremskim Karlovcima. Ceremoniji su prisustvovali njihovi najbliži prijatelji, kumovi i članovi porodice, a kako bi im zajednički život bio lepši i plodonosniji mladence su po izlasku iz crkve zvanice obasule belim laticama ruža. Nataša je ponela Valentino venčanicu vrednu 20.000. Par se posle šest godina razveo, a Danilo je već nekoliko godina uživa sa odbojkašicom Majom Ognjenović, dok se Nataša dva puta udavala i razvodila.

Ana Kolić i Nikola Rađen

Pevačica Ana Kokić bila je u braku sa vaterpolistom Nikolom Rađenom s kojim ima dve ćerke. Par se venčao 2008. godine, a razveo posle deset godina ljubavi.

"Ovim putem želimo da vas obavestimo da smo posle deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo doneli odluku da stavimo tačku na naš brak. U ovom, za nas, delikatnom trenutku molimo vas da imate razumevanja za našu privatnost i privatnost naše dece. Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitati naše ćerke. O našim karijerama ćemo vas, kao I do sada, obaveštavati i biti otvoreni za saradnju", dali su zajedničko saopštenje za javnost.

Pevačica se nije ponovo udala, dok se Rađen oženio 2022. sa Aninom koleginicom Milicom Ristić, s kojom je dobio dete.

Ana Kokić, Nikola Rađen
foto: Dragan Kadić

Slavica Ćukteraš i Vladimir Avramov

Slavica Ćukteraš razvela se krajem 2019. godine od fudbalera Vlade Avramova posle tri godine braka. Ona je sa njim 2016. dobila ćerku Viktoriju, zbog koje su odlučili da ostanu u dobim odnosima i da potpišu sporazumni razvod braka. Iako se činilo da je njihov razvod prošao glatko, prošle godine se desio skandal kada je pevačica prijavila policiji bivšeg supruga za uznemiravanje.

Slavica Ćukteraš prijavila je 21. juna svog bivšeg supruga Vladimira Avramova zbog navodnih pretnji. Nekoliko dana nakon toga Avramov je saslušan u policiji. Sam se javio u pratnji advokata, dostavio dokaze i takođe podneo krivičnu prijavu protiv supruge.

Slavica ćukteraš, Vlado Avramov
foto: Tviter

Severina i Igor Kojić

Pevačica Severina bila je u braku sa bivšim fudbalerom Igorom Kojiće, a sporazumno razveo u sudu u Zagrebu. Njih dvoje su crkveni brak sklopili u Istri davne 2015. godine, nakon čega su napravili i svadbeno slavlje u Beogradu, a razveli su se pre tri godine.

- Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću sveta. Znam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća za mlaćenje. Svaki rastanak je težak i molim medije da se suzdrže od pisanja gluposti i neproverenih tračeva. Meni moj život ne možete pokvariti, a svoj još imate šansu popraviti - potvrdila je hrvatska pevačica za hrvatske medije

Severina Kojić, Igor Kojić
foto: Nemanja Nikolić

Katarine Sotirović i Aleksandar Rašić

Pevačica Katarina Sotirović bila je u braku sa bivšim košarkašem Aleksandrom Rašićem, razveli su se pre četiri godine. Par je, pre nego što su i zvanično potpisali papire, svoju ljubav čak dva puta pokušao da spase. „Da se on pitao, nikada se ne bismo razveli”, govorila je tada. Ipak, njoj se činilo da njih dvoje nisu tim, ali je odabrala da svakako ostanu prijatelji zbog svoje dvoje dece. Krah bračne zajednice obično ostavi traga na porodice partnera, a razvod Katarine Sotirović i Aleksandra Rašića imao je za posledicu podršku, ljubav i razumevanje.

Katarina Sotirović
foto: STARSPORT©

Lidija Vukićević i Mitar Mrkela

Glumica Lidija Vukićević bila je u braku sa bivšim fudbalerom Mitrom Mrkelom, a par ima dva sina. Njih dvoje nikada nije eksponirao svoj privatni život. Par se venčao 1991. godine, a bračna sreća potrajala je devet godina. Tačku na brak stavili su 2000. godine. Glumica važi za veoma izazovnu i poželjnu damu, a od bivšeg supruga se, kako je svojevremeno ispričala, rastala kada je među njima nestalo strasti. Priznala je tom prilikom i da su je prijatelji nagovarali da ostane u braku zbog novca, ali da ona o tome nije ni razmišljala.

Mitar Mrkela nakon braka sa Lidijom započeo je vezu sa atraktivnom Olgicom, sa kojom je 2013. godine dobio sina Dušana, dok se glumica nije ponovo udavala.

Mitar Mrkela, Lidija Vukićević
foto: FK Crvena Zvezda, Petar Aleksić

Goga Sekulić i Uroš Domanović

Pevačica Goga Sekulić 2022. godine je stavila tačku na brak sa Urošem Domanovićem, inače svetskog prvaka u brazilskom džiu džicuu.

- Uroš i ja smo bili šest godina u braku. Dogovorili smo se pre nekih šest, sedam meseci da se rastanemo, s obzirom na to da je takva situacija bila da smo jednostavno dete i ja morali iz nekih određenih, nama poznatih razloga da budemo u Beogradu, on je morao da ostane u Cirihu... Niti je njemu tamo bilo lako da bude sam, niti meni da budem sama sa detetom. Hvala puno mojim roditeljima koji su kao svake bake i deke uskočili i pomogli mi, aii prosto ja kada sam sama sa detetom i nešto radim, a još te neko proverava, uvek kažem na daljinski kada se prave neke tenzije, dobra sam ja, dobar je i on, bitno je da smo dobri roditelji. Dogovor kuću gradi, bolje da zbog deteta ostanemo prijatelji, da naše dete raste u nekoj zdravoj atmosferi - priča pevačica u emisiji "Magazin In".

Goga Sekulić
foto: Sonja Spasić, Tamara Trajković

Bonus video:

03:32

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja