GOGA SEKULIĆ ZATRESLA PODGORICU! Pojavila se kao gošća na spektaklu Dragane Mirković, a ovaj hit je bacio sve u trans (VIDEO)
Foto: Lazar Ružić

GOGA SEKULIĆ ZATRESLA PODGORICU! Pojavila se kao gošća na spektaklu Dragane Mirković, a ovaj hit je bacio sve u trans (VIDEO)

Stars -

Goga Sekulić sinoć je nastupila na koncertu Dragane Mirković u Podgorici. Pre toga je posetila manastir Ostrog gde se pričestila.

Goga Sekulić
foto: Privatna arhiva

Na koncertu je sa Draganom otpevala jednu pesmu u duetu, a potom i svoj hit "Gaćice".

03:14

Dragana Mirković i Goga Sekulić

Podsetimo, trideset godina je bilo potrebno da sportski centar Morača u Podgorici ponovo otvori vrata za ljubitelje muzike, a obnovljena koncertna sezona otpočeta je spektaklom Dragane Mirković pred prepunom dvoranom.

Dragana Mirković, Goga Sekulić
foto: Lazar Ružić

Interesovanje za nastup regionalne muzičke zvezde bilo je toliko da su tokom čitavog dana ljudi iz cele Crne Gore dolazili u grad a publike je Draganu nagradila ovacijama prilikom izlaska na scenu.

Dragana Mirković
foto: Damir Dervišagić

Koncertom u Podgorici nastavljena je turneja Do poslednjeg daha kojom Dragana obeležava četiri decenije karijere, a i ovaj koncert bio je u znaku humanisti jer je zaradu namenila fondaciji Budi human.

Bonus video:

01:59

MLAĐI MOMCI SU U MODI, UVEK SE OKRENEM ZA DOBRIM FRAJEROM! Goga Sekulić nikad iskrenije: Evo šta mi je na LJUBAVNOM PLANU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track