BOJAN TOMOVIĆ NA ELEKTROŠOKOVIMA! Pevač se vratio nastupima i normalnom životu, a sada je opet završio u mentalnoj ustanovi
Foto: Printscreen/Youtube

šok

BOJAN TOMOVIĆ NA ELEKTROŠOKOVIMA! Pevač se vratio nastupima i normalnom životu, a sada je opet završio u mentalnoj ustanovi

Stars -

Bojan Tomović se nakon duge pauze vratio snimanju albuma i nastupima, ali ga je bolest ponovo sputala.

Bojan Tomović
foto: Kurir televizija

Bojan Tomović se u jeku popularnosti povukao sa javne scene zbog svog zdravstvenog stanja i tek prošle godine je odlučio da svetu ispriča svoju životnu priču i otkrije sa kakvim unutrašnjim "demonima" se bori.

Bojanu su pre 11 godina lekari postavili dijagnozu manično-depresivnu psihozu, poznatiju kao bipolarni poremećaj. Od tog dana, pevač kreće u borbu. Bojan konstantno se bori sa maničnim i depresivnim fazama, koje su jače od njega i ne može da ih kontroliše. Kako je i sam rekao u Informerovom podkastu, kada su mu manične faze, on samo radi, snima nove pesme i jednostavno ne staje, ali kada ga uhvati depresija, on se zavuče u kuću i ne želi nikoga ni da čuje, ni da vidi.

Bojan je u tim depresivnim fazama pokušao par puta i da se ubije, a zbog stanja uma, često završi i na psihijatriji.

Bojan Tomović
foto: Privatna Arhiva

Nakon što se vratio nastupima i počeo ponovo sa nezdravim životom i alkoholom, juče je pevač ponovo smešten u mentalnu ustanovu. Tomović se odande oglasio za Informer iz bolničke postelje i otkrio kako se oseća.

- Umoran sam od svega - rekao je on i dodao:

- Kažu lekari da kad preživiš psiho-fizičko zlostavljanje, batine, udaranje po glavi ,bipolar i post- traumatski, nije ni čudo čto završiš na elektrošokovima - kazao je Bojan Tomović.

Kurir.rs / Informer / Preneo: M. J.

Bonus video:

01:43:02

DIVAN SHOW S02E22 ZA WEB

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track