BILA ZVEZDA 90-IH, A ONDA SE POJAVILA NA POZNATOM TAKMIČENJU Zbog porodice sve napustila, evo kako sada izgleda Ružica Čavić
Foto: Printscreen

BILA ZVEZDA 90-IH, A ONDA SE POJAVILA NA POZNATOM TAKMIČENJU Zbog porodice sve napustila, evo kako sada izgleda Ružica Čavić

Stars -

Devedesetih godina i početkom dvehiljaditih Ružica Čavić bila jedna od popularnijih pevačica na našoj sceni. Najpre je bila član grupe "Nemoguće vruće" nakon čega se otisnula u solo vode. Ipak, u zenitu slave odlučila je da se povuče sa scene.

Ružica Čavić
foto: Printscreen

Ružica danas ima 51 godinu. Rođena je na Manjači, odrasla je u Novom Sadu, a nakon udaje preselila se u Čačak.

Mnogi i danas pamte njenu izvedbu pesme "Mito bekrijo", a o njoj se od 2006. godine kada se povukla u ilegalu malo zna. Udala se, svom prezimenu dodala Tomićević i rodila sina Pavla, o kojem je pričala pre nekoliko godina u jednom od malobrojnih intervjua koje je dala.

- Svakog dana sam zahvalna Bogu na sinu. Želja mi je da mu priuštim zdravu, nasmejanu majku, punu ljubavi, jer mislim da to svako dete zaslužuje. Dobili smo ga u ozbiljnim godinama i više nemamo vremena za nebitne stvari. Na pitanje da li se kajem što sam zapostavila karijeru zbog privatnog života, odgovor se sam nameće - uvek biram život! Pevanje mi je dar od Boga, ljubav koja mi omogućava da od nje i egzistiram, pa se i ono uklapa u život - ispričala je ona pre nekoliko godina za domaće medije.

Ružica Čavić
foto: Printscreen

Ružica je sada iznenadila sve, pa čak i njene roditelje, kada se pojavila u emisiji "Nikad nije kasno". Svi su primetili da se gotovo nimalo nije promenila.

- Pošto nisam završila fakultet, a trebalo mi je neka „diploma“ il identitet, lična karta, odlučila sam da izdam solo album i 2000. godine prvi put nastupila samostalno. Učestvovala sam na mnogim festivalima, osvajala nagrade. Upoznala sam divne ljude širom sveta, a najdraži mi je duet sa Željkom Samardžićem „Nikad ne reci uskoro“, kao i pesma „Sve ja to poštujem“ koja je bila veliki hit za koji nisam stigla da snimim spot jer sam se udala ' predstavila se Ružica na početku emisije.

Žika Jakšić je otkrio da se nisu videli 26 godina, a pored njega u studiju su sedeli Ružičin suprug, muzičar Nenad Tomićević, i sin Pavle.

Ružica Čavić
foto: Printscreen

Pevačica je otkrila je da je upravo zbog Jakšića došla u "Nikad nije kasno".

- Naš duhovnik, upokojeni otac Georgije pre nego što se upokojio godinama me je pitao za tebe i govorio mi je: „Pa je li stvarno Žika delija, onako kako ga ja doživljavam?“. Nakon što sam mu dala potvrdan odgovor rekao mi je kako se stalno moli za njega i dodao kako mu se čini da ga ove žene razvlače – ispirčala je Ružica.

U žiriju je bila i Goca Tržan, koja se oduševila što je posle dužeg vremena videla koleginicu, koja je upravo za njenu pesmu "Veštica" dobila bakšiš od 1.000 tadašnjih maraka.

Ružica Čavić
foto: Printscreen

- Skoro sam negde bila i pričali smo o muzici. Spomenula sam te kao jednog od najlepših vokala onih vremena. Biću vrlo subjektivna, ali navijam za tebe da pobediš u ovom takmičenju jer to zaslužuješ. Način na koji ti donosiš svaku pesmu je neverovatan – uputila joj je Goca reči podrške.

Bonus video:

09:31

STARS EP270

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track