"VRISNULA SAM KAD SU MI SAOPŠTILI" Nada Topčagić otkrila šta su joj doktori ustanovili, odmah mora da preduzme ovaj korak!
Foto: Damir Dervišagić, Beta Miloš Miškov

"VRISNULA SAM KAD SU MI SAOPŠTILI" Nada Topčagić otkrila šta su joj doktori ustanovili, odmah mora da preduzme ovaj korak!

Stars -

Nada Topčagić primljena je u Urgentni centar zbog bolova u stomaku, gde je provela noć na pregledima, a rano jutros je napustila bolnicu.

- Dobro sam sada, vrisnula sam kada su mi saopštili da izlazim. Bila sam u Banovcima sa prijateljima, gde sam sređivala dvorište i u jednom trenutku sam osetila jak bol u stomaku. Nakon toga su me odvezli u bolnicu gde mi je ukazana sva pomoć i obavila sam razna ispitivanja - otkrila je Topčagićeva, koja je priznala šta su joj doktori ustanovili nakon pregleda.

Nada Topčagić
foto: Kurir tv

- Prvo sam pomislila da je u pitanju problem sa želucem ili helikobakterija. Ustanovljeno mi je da mi je pukao čir i imam problem sa dvanaestopalačnim crevom. Moram na hitnu dijetu i za 15 dana treba da se javim na kontroli.

Pevačica je veoma zahvalna doktorima koji su prethodne noći brinuli o njoj.

- Želim da se zahvalim svima, cele noći su bili uz mene. Nakon što sam dobila otpusnu listu, pozvala sam doktora u kafanu - otkrila je Nada.

Topčagićeva priznaje da je tek sada videla koliko je voljena, ali se posebno zahvalila Zorici Marković, koja se uplašila zbog koleginicinog narušenog zdravstvenog stanja.

Nada Topčagić
foto: Printscreen TV Pink

Moja Zorica mi je još pre tri meseca rekla da idem da se pregledam, da uradim detaljna ispitivanja, ali sam se plašila - priznala je pevačica.

kurir.rs/alo/preneo I.L.

Bonus video:

00:32

Susret Nade Topcagić u Zorice Marković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja