"TRI MESECA SAM BIO NEPOKRETAN" Bivši učesnik rijalitija progovorio o teškim trenucima: Ovo mu je najbolnija stvar u životu
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen Youtube

otvorio dušu

"TRI MESECA SAM BIO NEPOKRETAN" Bivši učesnik rijalitija progovorio o teškim trenucima: Ovo mu je najbolnija stvar u životu

Stars -

Fitnes trenera Ervina Mujakovića gledaoci širom regiona upoznali su tokom njegovog učešća u "Velikom bratu" u kojem je došao do finala. I danas se prepričava njegov intimni odnos sa Splićankom Stefani Banić, a Ervinovo učestvovanje u šou je obeležila i neuzvraćena ljubav od strane Barbare Šegetin.

Ervin Mujaković
foto: Printscreen Pink

Mišićavi Bošnjak, koji je bio učesnik i "Zadruge", nakon izlaska iz kuće "Velikog brata" nastavio svoju šoubiz karijeru. Pojavio se u nekoliko muzičkih spotova, ganjao je manekensku karijeru te je bio traženi fitnes trener. Početkom 2020. godine upoznao je bivšu Mis Slovenije, a dve godine nakon, teška nezgoda. Naime, povredio se u teretani i nekoliko meseci je bio nepokretan. Ervin, koji dugo nije bio u javnosti, sada je podelio niz srećnih, ali i tužnih trenutaka iz svog života.

Dugo te nismo vidjeli u javnosti... Gde si danas, čime se baviš?

- Da, napravio sam dosta intervjua proteklih godina, ali sam se s malih ekrana povukao. Odbio sam uloge u par spotova i rijaliti formata. Živim u Sloveniji, u pregovorima sam za brend ambasadora engleske modne marke. Takođe, bavim se fitnesom.

Već 4 godine si u sretnoj ljubavnoj vezi s bivšom Mis Slovenije? Kako ste se upoznali? Čime te je osvojila?

- Za par meseci će biti 4 godine srećne veze. Devojka je bivša Mis Slovenije. Poslovna je i jako uspešna žena. Bavi se estetikom, kozmetikom i dermatologijom. Upoznali smo se u Sarajevu. Tamo je imala predavanja raznim salonima i osobama iz te branše. Pored izgleda, osvojila me iskrenošću i pozitivnim stavom.

Sudeći prema tvom Instagram profilu, devojka i ti često putujete. Smetaju li ti komentari da ti ona finansira putovanja?

- Dosta putujemo. To baš jako volimo. Već odavno ne čitam komentare niti im dajem na značaju.

Nedavno su u javnosti procurile tvoje fotografije popraćene medijskim napisima kako više nisi sportski građen već imaš koji kilogram viška. Kako je došlo do promene u tvom fizičkom izgledu?

- Početkom 2022. godine ostao sam nepokretan. Zbog jako teške povrede u teretani, imam tešku diskus herniju i bio sam prvu četvrtinu te godine nepokretan i posećivao sam bolnice. Bio sam u jakim bolovima pa celu tu godinu nisam mogao trenirati. Odnedavno sam ponovno u treningu, ali sa slabiijim intezitetom. Trenutno sam na kilaži između 141-146kg dobre forme.

Seks, Veliki Brat, Stefani Banić, Ervin Mujaković
foto: Dragan Kadić

Javnost te poznaje iz "Velikog brata". Smeta li ti to što te i dalje mnogi pamte po s***ualnom odnosu sa Stefani Banić?

- Javnost me pamti po mnogim većim i lepšim stvarima. Pojavljivao sam se na billboardima širom Hrvatske, nastupao posle "Velikog brata" po klubovima, radio razne reklame, pojavio sam se i u 7 muzičkih spotova. Dobijao sam pohvale od najvećih izvođača s ovih prostora. Jako dobar utisak sam ostavio u "Zadruzi". Osim navedenog, učestvovao sam u raznim humanitarnim akcijama.

Čuješ li se sa sestrama Šegetin?

- Nismo u kontaktu otkako sam u vezi.

Da li bi ponovno učestvovao u nekom rijalitiju?

- Bio sam u pregovorima za šou "Gospodin Savršeni" pa sam učestvovao u nekom drugom formatu rijalitija. Pri stavu sam da ne bih više učestvovao u takvom programu.

Jesu li ti smetale glasine da si naklonjen istom polu?

- Ne osvrćem se na tuđa mišljenja. To su većinom neostvareni ljudi puni zlobe i ljubomore. Da naglasim, oduvek sam bio u poprilično dugim vezama s devojkama.

Nedugo nakon "Velikog brata" ti je preminula majka za koju si bio jako vezan.

- To mi je najbolnija stvar u životu. Zasigurno najstresniji i najbolniji period u životu jer sam bio jako vezan za majku. Živeo sam samo s njom. Bol i tuga zbog majčine smrti su uvek tu i tako će biti dok sam živ.

Kurir/Story.hr/Preneo: I.L.

Bonus video:

00:52

Matora se ludo zabavlja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track