OVOG BIZNISMENA JE UPECALA DRAGANA MITAR! Krije mu IDENTITET, a sa njim ČEKA DETE: Svi detalji o moćniku iz senke (FOTO)
Foto: Printscreen/Pink

opa!

OVOG BIZNISMENA JE UPECALA DRAGANA MITAR! Krije mu IDENTITET, a sa njim ČEKA DETE: Svi detalji o moćniku iz senke (FOTO)

Stars -

Bivša zadrugrka Dragana Mitar, trenutno je u blagoslovenom stanju.

Ona sa svojim izabranikom čeka dete, a identitet svog partnera i dalje krije, budući da mu je preko lica stavlja stikere na svakoj zajedničkoj fotografiji.

Dragana Mitar
foto: Printscreen

Dragana se neretko hvali zajedničkim trenucima sa partnerom, a izvor za medije otkrio je detalje o njenom izabraniku.

- U pitanju je Darko Milošević, imućni biznismen iz Batočine koji godinama živi i radi u Beogradu. Imao je neuspešan brak pre Dragane, a izgleda da je sada našao pravu ljubav i sad već čekaju dete nakon godinu dana veze. Poštovan je u svojim krugovima i verujem da je to privuklo Draganu koja je odmah pala na njegov šarm, ali i mnoge druge kvalitete - izjavio je dobro upućen izvor.

Podsetimo, Dragana je na veoma interesantan način otkrila da je trudna. Naime, ona je na svom Instagram profilu podelila fotografiju u uskoj haljini koja je istakla njen stomak koji joj je pratner ljubio.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

02:18

BORA BI TO VOLEO, JEDINO DA MI PLATE, PA DA ME SNIMAJU Rijaliti par objavio NEREALNE vesti: Voleo bih to da imamo ZBOG NAS!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track