MIŠA DRAGIČEVIĆ OTKRIO ZAŠTO JE NINA JANKOVIĆ ODBILA ULOGU ZBOG NJEGA: Nije mi to bilo toliko neprijatno, ALI...(VIDEO)
Foto: Kurir televizija

STARS

MIŠA DRAGIČEVIĆ OTKRIO ZAŠTO JE NINA JANKOVIĆ ODBILA ULOGU ZBOG NJEGA: Nije mi to bilo toliko neprijatno, ALI...(VIDEO)

Stars -

U seriji Čizmaši u kojoj je glumac Miodrag Miša Dragičević igrao glavnu ulogu trebalo je da se pojavi i njegova koleginica Nina Janković koje je međutim odbila ulogu i to zato što nije htela da snima intimne scene sa Mišom.

Razlog njenog odbijanja uloge objasnio je Miša Dragičević u emisiji Divan Šou od Ivana Gajića:

00:55

MIŠA DRAGIČEVIĆ OTKRIO ZAŠTO JE NINA JANKOVIĆ ODBILA ULOGU ZBOG NJEGA: Nije mi to bilo toliko neprijatno, ALI...

- Ona je u tom trenutku bila ili uzela sa mojim bratom ili su se zabavljali, nisam siguran. U pitanju je moj brat od tetke koji mi je kao rođeni brat Mateja Dičić. Ovim putem ga pozdravljam i ljubim. Nina je, dakle bila s njim i mislim da je s te neke strane bila neka možda neprijatnost - rekao je glumac i dodao:

- Mislim, nisu to u Čizmašima bile bog zna kako eksplicitne scene koje sam ja sa Slobodom Mićalović radio. Nisu nimalo bile neprijatne za nas glumce, ali mislim da je njoj ipak to bilo kao ajde, baš, možda ne.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

06:40

ZOVU ME NA SVADBE, DO SAD BIH KUĆU SAGRADIO Malo je poznato da OVAJ GLUMAC IMA NEVEROVATAN GLAS: Ranije sam izbegavao, A SADA...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track