NINA BADRIĆ OBJAVILA PRIVATNI SNIMAK I IZAZVALA LAVINU KOMENTARA: Čupava i bez šminke, otkrila kako izgleda van kamera (VIDEO)
Foto: Printskrin/Instagram

NINA BADRIĆ OBJAVILA PRIVATNI SNIMAK I IZAZVALA LAVINU KOMENTARA: Čupava i bez šminke, otkrila kako izgleda van kamera (VIDEO)

Stars -

Svi su bili oduševljeni novom frizurom koju ima Nina Badrić, a ovo je "druga strana medalje" kratke ženske kose.

Nina Badrić
foto: Promo

Pevačica Nina Badrić često sa pratiocima deli svoje snimke i fotografije sa nastupa, kao i one iz porodičnog doma.

Tako smo često imali priliku da vidimo njenog psa, koji je definitivno zvezda njenih Instagram storija, ali veliku pažnju izazvala je i njena, nedavna drastična promena imidža.

Nina Badrić
foto: Instagram

Naime, Nina se ošišala na kratko, a njen frizer je bio ponosan na ono što je uradio. Ne može se poreći da se i Nini jako dopalo ono što je videla, ali kratka kosa ni malo nije jednostavna za održavanje.

Ona mora da se fenira i stilizuje posle svakog pranja, inače izgleda neuredno. Da bi svima pokazala to odlučila se na jedan nadasve neobičan potez za jednu javnu ličnost.

Podelila je na Tik Toku video u kojem smo imali prilike da vidimo kako izgleda njena frizura pre nego što je sredi za pojavljivanje, onako, u kućnoj varijanti.

Mnogima se video veoma dopao, a pevačica se dobro zabavila. Komentari su se nizali jedan za drugim, a čini se da je ovo bio trenutak kada su mnoge žene zapravo shvatile da kratka frizura nije ono što žele za sebe.

Sve u svemu, ovaj video je prikupio ogroman broj lajkova, komentara i reakcija i veoma brzo je postao viralan. Osim toga, pokazao je da je Nina duhovita, spremna da pokaže sebe onakvu kakva jeste, da nasmeje i oduševi, ali i natera nas da se zapitamo šta je to što zaista želimo.

Kurir.rs/Glossy

Bonus video:

04:01

Nina Badrić oduševljena UMETNICOM, otkrila sve o PROGONITELJU i emotivnom životu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track