KO JE PEVAČICA SA FOTOGRAFIJE? Priznala da je bila ljubavnica pa poslala snažnu poruku ženama!
Foto: Printscreen

NEKADA I SADA

KO JE PEVAČICA SA FOTOGRAFIJE? Priznala da je bila ljubavnica pa poslala snažnu poruku ženama!

Stars -

Pevačica Zlata Petrović, koja je na srpskoj javnoj sceni decenijama, od početka je bila prepoznatljiva po svom stilu oblačenja i energiji.

Na društvenim mrežama su se pojavile fotografije sa početka njene karijere, na kojma je pevačica neprepoznatljiva! Ona danas izgleda potpuno drugačije, u svojim mlađim danima nosila je kraću crveno, riđu kosu.

Zlata Petrović
foto: Printscreen YT

Danas je Zlata crnka, koja izgleda seksepilno u svojim godinama.

Podsetimo, pevačica je jednom prilikom izjavila da nije pročitala nijednu knjigu u životu.

"Ne volim dug život, volela bih da živim kraće, ali lepo. Nijednu knjigu nisam pročitala u svom životu, tako da ne bih ni čitala svakako. Vi ste svi moja knjiga, nema potrebe da čitam knjige pored vas".

Zlata Petrović
foto: ATA images

Nedavno je i otvorila dušu o svom privatnom životu iz mladosti.

" Volim kafanu, volim da se napijem, ponekad i pogrešim, ali znam granicu i zbog toga sam ponosna na sebe". rekla je pevačica.

Zlata Petrović
foto: Printscreen/Pink TV

Ona je izjavila da je bila ljubavnica.

"Sa jednim oženjenim muškarcem bila sam pet godina. Bila sam dobra ljubavnica, ali sam vodila računa da čoveka sa kojim se tajno viđam ne dovedem do razvoda. Nisam ljubomorna, pa mi nije bio problem da delim čoveka sa drugom ženom. Sa muškarcima nikad nisam bila iz koristi, već iz zadovoljstva. Nije me zanimalo da li je neko bogat ako mi je lepo pored njega. Sama zarađujem i imam dovoljno za sebe. Nisam tražila da mi neko kupuje bunde i automobile!" rekla je Zlata Petrović, koja je bila velika zavodnica, a onda se, kako kaže - smirila.

Kurir.rs

Bonus video:

05:40

Zlata Petrović stigla na slavlje kod Slobe i Jelene

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track