Nije istina da je Sloba urlao, pretio i vređao decu
Foto: ATA images

Odgovor Slobodana i Jelene Radanović

Nije istina da je Sloba urlao, pretio i vređao decu

Stars -

Povodom teksta objavljenog na internet portalu Kurir.rs pod naslovom: „SLOBA RADANOVIĆ U CENTRU SKANDALA: Pevač upao u školu svog pastorka, pa urlao, pretio i vredao decu! Oglasilo se i MINISTARSTVO", Slobodan i Jelena Radanović poslali su odgovor na informaciju preko advokata Nikole Premovića u kojem se navodi:

Nikola Premović
foto: privatna arhiva

"Prevashodno ukazujem da je u naslovu predmetnog teksta, kao i u njegovoj sadržini, izneto pregršt neistinih informacija, koje ovim putem najoštrije demantujemo i ukazujemo da:

1. nije istina da je Slobodan Radanović urlao, pretio i vređao decu kako se to u naslovu navodi

2. nije istina da je škola zataškavala različite incidente

3. nije istina da Slobodan Radanović teroriše ceo školski razred

4. nije istina da se Slobodan Radanović svađao sa decom 5. nije istina da Slobodan Radanović vređao i pretio deci

6. nije istina da je Slobodan Radanović bio bezobrazan i drzak prema deci

7. nije istina da se Slobodan Radanović unosio deci u lice U predmetnom tekstu navodi se da maloletni sin Jelene Radanovic teroriše ceo razred, da je problematicno dete, da demonstrira silu u razredu, da je zbog svog ponašanja prebacen u drugu školu što je navodno majka Jelena Radanović izjavila...

Ništa od navedenog nije istina, pre svega Jelena Radanović nikada nije izjavila da je njen sin prebačen u drugu školu zato što je problematicno, iskljucivi razlog prebacivanja deteta u drugu školu je selidba. Sin Jelene Radanović je redovan učenik sa odlicnim uspehom i peticom iz vladanja. "

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track